Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Electrolux EEWA7700 vízforraló

4,7 51 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux EEWA7700 vízforraló

Az Electrolux elektromos vízforralóval praktikus segítőtársat kap háztartásába. Ez az elegáns, ezüst színű, minőségi és tartós rozsdamentes acélból készült vízforraló stílust visz konyhájába, és számos funkciójával mindig a kívánt teljesítményt nyújtja. Használatával igazán rövid idő alatt forralhatja fel a vizet.   A vízforraló fogantyújának tetejénél elhelyezett kijelzőn nyomon követheti a víz hőmérsékletének emelkedését. Azt is beállíthatja, hogy a készülék milyen hőmérsékletűre melegítse a vizet. A vízforraló arra is képes, hogy akár harminc percig a beállított hőmérsékleten tartsa a vizet. Ha egyszer hozzászokott, többé el sem tudja majd képzelni nélküle konyháját!

Az Electrolux vízforraló legfőbb jellemzői

  • Elegáns, praktikus kialakítású vízforraló
  • Ergonomikus fogantyú
  • Könnyű kezelhetőség
  • Egy kézzel nyitható fedél
  • A vízforraló talapzatába épített tápkábel
  • 360 °-os forgást lehetővé tevő talapzat
  • Bal- és jobbkezesek számára is könnyen kezelhető készülék
  • A kancsó aljába rejtett fűtőszál
  • Kevesebb vízkő
  • Egyszerűen karbantartható kancsó
  • Kivehető vízkőszűrő
  • Átlátszó szintjelző mutatja a víz szintjét a kancsóban
  • Beállíthatja a felmelegített víz hőmérsékletét
  • 30 percig képes a beállított hőmérsékleten tartani a felmelegített vizet
  • LCD kijelző mutatja a víz pillanatnyi hőmérsékletét
  • Biztonságos, intelligens készülék
  • Szabadalmaztatott automatikus kikapcsolási funkció 
  • A víz túlmelegedése elleni védelem
  • A kancsó túlmelegedése elleni védelem
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült
  • Nagy űrtartalmú kancsó - 1,7 liter

Egykezes kancsókezelés

Az Electrolux vízforraló előnyei közé tartozik egyszerű kezelhetősége. A kancsó megtöltéséhez csak nyomja meg a gombot, és a fedő máris kinyílik. Közvetlenül a kancsó fogantyúja alatt egy átlátszó vízszintjelző kapott helyet. A kancsó töltése közben folyamatosan ellenőrizheti a már beletöltött víz mennyiségét. 

360 °-ban forgatható talapzat

A vízforraló kezelése rendkívül egyszerű és kényelmes. A tápkábel a vízforraló talapzatába van építve. Így, a 360°-os forgatási lehetőségnek köszönhetően minden helyzetből könnyedén fel tudja emelni és vissza tudja tenni a talapzatra a kancsót. A vízforraló saját kancsója vezeték nélkül csatlakozik a talapzathoz, amely lehetővé teszi, hogy bármely irányból vissza tudja helyezni azt. Az sem számít, hogy bal vagy jobb kézzel kezeli-e a készüléket.

Electrolux vízforraló hőmérséklet-szabályozóval

A vízforraló praktikus hőmérséklet-szabályozást tesz lehetővé. 80 ° C-os vízre van szüksége kedvenc zöld teája elkészítéséhez? Vagy 95 ° C-osra az őrölt kávé tökéletes ízének és aromájának élvezetéhez? A Electrolux vízforralóval ez nem jelent problémát. Csak állítsa be a kívánt hőmérsékletet a szabályozón! A többiről már a vízforraló gondoskodik. Önnek nincs más dolga, mint figyelemmel kísérni a víz hőmérsékletének emelkedését a tökéletesen jól olvasható digitális LCD kijelzőn. Amikor a víz eléri a kívánt hőmérsékletet, a vízforraló magától kikapcsol.  

Biztonság az Electroluxtól

Az Electrolux vízforralók biztonságossága vitathatatlan. A szabadalmaztatott automatikus kikapcsolási funkció megbízhatóan megelőzi az elektronikus készülék nem kívánt túlmelegedését. A készülék azonnal lekapcsol, amikor a víz eléri a forráspontját, ha nincs víz a kancsóban, vagy ha leveszi a kancsót a talpról. Az automatikus kikapcsolási funkció minden körülmények között garantálja otthona biztonságát. Akkor sem történik semmi baj, ha teljesen megfeledkezett arról, hogy feltette a vizet forrni. Amikor a víz forrni kezd, a forraló magától kikapcsol.

Minőségi vízkőszűrő

Az Electrolux vízforraló fűtőszála biztonságosan a kancsó aljába van rejtve. Ez nem csak a kancsó karbantartását teszi könnyebbé, hanem jelentősen csökkenti az aljára lerakódó vízkő mennyiségét is. Abban az esetben, ha mégis lerakódás alakulna ki a kancsó belsejében, a kiváló minőségű kivehető vízkőszűrő megakadályozza, hogy az a teájába kerüljön. Szükség esetén, a szűrő könnyedén eltávolítható, majd tisztítása után újra visszahelyezhető.

Az Electrolux vízorraló színe:
Ezüst (rozsdamentes acél), fekete kiegészítőkkel 

Teljesítmény:
2400 W

Méretek:
249 × 180 × 218 mm

A kancsó űrtartalma:
1,7 l

Tömege:
1,15 kg

Anyaga:
Minőségi rozsdamentes acél

Kábel hossza:
0,75 m

Vízkőszűrő:
Van, cserélhető

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, LCD kijelző, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Víz nélküli működés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző
Energiafelhasználás 2 400 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fekete, Rozsdamentes acél
Kód:  ELEKO002
Termékszám:  910280592
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20