Oldal frissítése

Electrolux EEWA7100R

4,6 41 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux EEWA7100R

Az elegáns és jellegzetes vörös dizájnelemekkel rendelkező Electrolux vízforraló modern megjelenést kölcsönöz a konyhájának. A nagy, 2200 W teljesítménynek köszönhetően a vizet pillanatok alatt felforralja és ezáltal lerövidíti a kávé vagy tea készítésére szükséges időt. Ez pedig nagyon értékes a reggeli készülődésnél. Nagyon egyszerű a használata és olyan okos funkciókat tartalmaz, melyek maximális kényelmet és mindig tiszta, vízkőmentes vizet biztosítanak.


Modern dizájn


Az Electrolux vízforraló már az első pillantásra megragadja a tekintetünket. A modern dizájn és a vörös szín időtlen megjelenést biztosít. Ez pedig megteremti a harmóniát a megjelenés és az egyszerű használat között.
 

Okosgomb


A vízforraló fedelét a tetején levő gomb megnyomásával nyithatjuk ki. Minden nagyon gyors, kényelmes és megkönnyíti a feltöltést.
 

Mindig a kívánt szint


Az áttekinthető vízszintjelző pontosan megmutatja, meddig van feltöltve a vízforraló. Ezáltal vizet takarít meg, mivel mindig pontosan annyi vizet forral fel, amennyire szüksége van.
 

Csak tiszta víz


Vízforraláskor vízkő és lerakódások juthatnak a csapból a vízforralóba. A praktikus szűrő azonban nem engedi belefolyni ezeket a pohárba, így Őn mindig kizárólag tiszta vizet fogyaszt.
 

Praktikus talp


A talp elrejti a tápkábelt, így biztonságosan tárolható a termék. A vízforralót a középpontos kialakítású talpon 360°-ban szabadon körbeforgathatja. Ezáltal a konyhapulton bárhova elhelyezheti.
Műszaki adatok:
Teljesítmény:
2200 W
Kapacitás:
1,5 l
 
Anyag:
rozsdamentes acél
Kábel hossz:
0,75 m
Szín:
vörös és acél
 
Méretek:
238 x 210 x 160 mm

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,5 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp
Funkciók Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Piros
Kód:  EAV4301
Termékszám:  EEWA7100R
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15