Oldal frissítése

Electrolux EEWA3300

4,9 33 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux EEWA3300

Vízforraló 1,7 literes kapacitással, forró italokhoz (pl. kávé, tea) való víz melegítésére. A gyors vízforralást az átlag feletti teljesítményű, 2200 W-os fűtőszál biztosítja. Így nem szükséges sokáig várni a víz elkészültére úgy, mint a kisebb teljesítményű vízforralóknál.

Az Electrolux EEWA 3300 vízforralónak nemcsak az az előnye, hogy nagy a teljesítménye, hanem az is, hogy egy kézzel nyitható a fedele. Ez egy olyan tulajdonság, amit a mindennapi használatban is értékelni fog. A használati komfort növeléséhez hozzájárul a 360°-ban forgatható talp is. Mivel a vízforraló folyamatosan szem előtt van, fontos, hogy szép legyen. Ez a modell fekete színű, mely minden konyha dísze lehet! Praktikus kiegészítője a kétoldali vízszintjelző és a működést jelző fény. Természetesen automatikus kikapcsolás funkcióval rendelkezik. A forráspont elérésekor a vízforraló kikapcsol. Ugyanez történik, ha víz nélkül kapcsoljuk be a terméket. A vízforraló túlmelegedés elleni védelemmel is rendelkezik.

Alapinformációk:

  • Teljesítmény: 2200 W
  • Kapacitás: 1,7 l
  • Szín: Fekete

Jellemzők:
Praktikus, egy kézzel nyitható fedél
Rejtett fűtőszál, polírozott rozsdamentes acél lappal fedve
Lapos alj, túlmelegedés elleni védelem
Kétoldali vízszintjelző
Kikapcsol a vízforralás, amikor a víz hőmérséklete eléri a 100 ° C-ot
Kikapcsol a vízforralás, ha a vízforraló üres
Kivehető szűrő vízkő ellen
Méretek (magasság x szélesség x mélység): 240 × 255 × 165 mm

Paraméterek

Anyag

Anyag Műanyag

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 200 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fekete
Kód:  ELXRK013
Termékszám:  EEWA3300
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20