Oldal frissítése

Electrolux EEG44IGM

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux EEG44IGM

A tökéletesen tiszta, piszok- és pormentes padló most könnyebben elérhető az Ön számára is az Electrolux EEG44IGM porszívónak köszönhetően, ami három eltérő szívófejének hála, a legeldugottabb zugokat is kitakarítja otthonában. Az elegáns, szürke színű porszívó teljesítménye 650 W. Szívóereje szabályozható, ami lehetővé teszi, hogy Ön mindig olyan erővel porszívózhasson, ami a legalkalmasabb az Ön számára. A kisebb szennyeződések eltávolításához kisebb teljesítmény is elegendő, amivel Ön sok energiát spórolhat. Az alapos tisztítást a speciális DustPro szívófej biztosítja, amely hatékonyan távolítja el a szöszöket, morzsákat és egyéb piszkot. Az Electrolux EEG44IGM porszívó mosható belső filterrel rendelkezik, amely a mikroszkopikus méretű részecskéket is képes megszűrni, így megkönnyíti az allergiában szenvedők és az asztmások életét is. Tegye ön is egyszerűbbé a takarítást az új Electrolux EEG44IGM porszívó segítségével és élvezze a makulátlan tisztaságot otthonában!

Főbb jellemzői:

  • A porzsák tartós, térfogata 3 liter
  • A porszívó teljesítménye igény szerint állítható
  • Kijelző mutatja, ha ki kell üríteni a porzsákot
  • Puha kerekeinek köszönhetően az Electrolux porszívó csendes és nem károsítja a padlót
  • Belső mosható filtere megszűri a mikroszkopikus méretű részecskéket is
  • 3 szívófej a különböző felületek tisztításához
  • Az Electrolux porszívó teleszkópos csövel rendelkezik

Alkalmazkodik Önhöz és otthonához

Az Electrolux EEG44IGM porzsákjának térfogata 3 liter, tehát nagy mennyiségű szennyeződést tud befogadni, mielőtt ki kellene üríteni. A porszívón kijelző mutatja, ha üríteni kell a zsákot. A porszívó hatósugara 7,5 m, az elektromos kábel hossza 5 m, ami lehetővé teszi, hogy nagy területen, korlátozás nélkül tudjon porszívózni. Az Electrolux porszívó csöve teleszkópos, ezért könnyen testre szabhatja igényeinek megfelelően. Háromféle szívófejének köszönhetően teljesen megtisztítja az eldugottabb helyeket is otthonában. Réstisztító szívófeje bárrmilyen kis helyre befér, ahonnan eltávolítja a port és a szennyeződéseket, a kárpit szívófej segít megtisztítani a bútorokat, a porkefének hála a törékeny tárgyakról is hatékonyan távolíthatja el a port. A porszívó fogantyúval rendelkezik, melynek segítségével függőleges parkolóállásba is teheti az eszközt. A gyártó arról is gondoskodott, hogy a cső biztonságosan legyen rögztve tároláskor. 

 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Hatósugár 7,5 m
Tulajdonságok Puhított kerekek

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus

Tápellátás

Tápellátás típusa Vezetékes

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 80 dB

Méret & súly

Szélesség 41,6 cm
Magasság 22,8 cm
Mélység 28,7 cm
Tömeg 3,68 kg

Szín

Szín Szürke
Kód:  ELEVS024
Termékszám:  EEG44IGM
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20