Oldal frissítése

Electrolux EEA255

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux EEA255

Electrolux EEA255 kar eszköz, ahol nem csak a kedvenc kávé, amelyet elsősorban otthoni használatra. Funkce Crema Presso umožní přípravu lahodného espressa a cappuccina díky přípravě kávy pod profesionální tlakem 15 barů. Zařízení je určeno k použití mleté kávy a disponuje příkonem 1250 W.

Fűtés biztosítja termoblokApproxan, és persze a fűtött felső lemez előmelegítő csésze.Ez nem fogja megállítani elkészítése előtt több csésze mert elfedi egy kellően nagy víztartály, amelynek kapacitása 1,5 liter, ami szintén kivehető.A csepptálca is eltávolítható a könnyű karbantartást. Elkészítéséhez italok, például. Tea használhat egy fúvóka forró vízzel. Gozfúvókát biztosítva a tökéletes felvert tej cappuccino vagy caffe latte.
A modern design, piros színű ideálissá teszi felvétele a többi között a készülékek bármely modern konyha. Műveletet az előlapon, melyek szépen helyezett a szükséges gombok egyszerű művelet. Oneszerűen állítsa be a kívánt értéket, és minden mást, hogy beszerezni Espresso Electrolux EEA255.
Műszaki adatok:
Típus espresso:
fogantyú
nyomás:
15 bar
Jellemzők:
fűtés termoblokk
Crema Presso
melegvíz
gőz fúvóka
Használata őrölt kávé
Funkció felmelegedés csésze
Kivehető csepptálca
Megoldás tartály:
1,5 l
Maximális magassága a pohár:
9 cm
Színek:
piros
Fogyasztás:
1250 W
méretek:
30,5 × 25,2 × 32,5 cm
súly:
4,34 kg

Paraméterek

Kávéfőző típusa

Típus Karos
Kivitel Szabadon álló

Tulajdonságok

Szivattyú nyomása 15 bar
Víztartály űrtartalma 1,5 l

Felszerelés

Italkészítés Csészemelegítés
Kód:  ELXES001
Termékszám:  EEA255
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10