Oldal frissítése

Electrolux EDBS3340

3,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux EDBS3340

A gőzállomás teljesítménye 2350 watt, függőleges gőzölési módszert használ.  0-90 gramm párát adagol percenként, és egy perc alatt 220 gramm gőzlövetet. Biztosan értékelni fogja a kiváló Caressium rozsdamentes acél vasalótalpat, az anti drip és anti calc rendszert. Nagyon praktikus az 1,2 literes víztartály feltöltése vasalás közben az utántöltő tölcsérnek köszönhetően. A vasalónak ergonomikus, csúszásgátlós kialakításű markolata van a kellemes és kényelmes munka érdekében. A kábel hossza 1,9 m a megfelelő kezeléshez. Vasalás közben függőlegesen gőzöl, amely felgyorsítja magát a vasalást is, és biztosítja a vasaló megfelelő teljesítményét. Ezzel a gőzállomással mindig egyszerűen és tökéletesen vasalt ruhái lesznek.

Legfontosabb jellemzők

  • Vízkőmentesítő funkció
  • Gőzmennyiség szabályzása
  • Kábeltároló
  • Rozsdamentes acél vasalótalp
  • Szuper intenzív gőzölés
  • Függőleges gőz funkció
  • Permetezés-gomb

Könnyű kezelhetőség

A nagy előnye a kis súlya és a kompakt méretei, amelyeknek köszönhetően kezelése és tárolása egyszerű. A gőzállomás karbantartása is nagyon egyszerű az anti calc rendszernek hála. A vasaló nagyon rövid idő alatt éri el a készenléti állapotot. Az eszköz gond nélkül használható csapvízzel is. Rozsdamentes acél felület garantálja a sima siklást bármilyen anyagon. A vasalótalp karcálló is. A vasaló egyéb előnyei az anti drip csepegtetőrendszer csepegő víz ellen és a kábeltároló.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 350 W
Gőzkibocsátás 90 g/perc
Gőzlövet 220 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Szín

Szín Narancssárga
Kód:  ELXPG003
Termékszám:  EDBS3340
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20