Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Electrolux EDB1740LG

4,7 34 értékelés
Szuper ár
9 190 Ft

Electrolux EDB1740LG

Vasaló Electrolux EDB1740LG Alulnézet

Ha a gőzölős vasalók között válogatsz, elnyerheti a tetszésed a remek ELECTROLUX gőzölős vasaló. A vasalótalp gyártásához kiválasztott anyag a kitűnő kerámia. Az egyik legjobb minőségű anyagról van szó, aminek köszönhetően a vasaló minden szövetfajtán könnyen siklik. 2400 W-os teljesítményének köszönhetően egy szempillantás alatt felmelegszik, és elkezd gőzt termelni. A vasaló 26 g/perces gőzkibocsátással rendelkezik, amellyel könnyen belefoghatsz az átlagos vasalásba. Amennyiben állandóan makacs gyűrődések láthatóak a függönyökön vagy ruhákon, csak indítsd el a maximális gőzlövet funkciót, amelyet akár 110 g/percre is lehet növelni. A vasalóhoz egy víztartály is tartozik, amelynek űrtartalma 250 ml. Az elsőrangú, 1,95 m hosszú tápkábel hozzájárul a vasalás közbeni kényelmes használathoz. Az elsőrangú ELECTROLUX vasalóval a ruháid minden redőjét hatékonyan kivasalhatod.

A nagyszerű Electrolux EDB1740LG vasaló meghatározó ismertetőjegyei

  • A minőségi ELECTROLUX gőzölős vasaló minden gyűrődéssel játszva megbirkózik
  • Kerámia vasalótalpa minden anyagon könnyen mozog
  • A minőségi, 2400 W-os teljesítmény gyorsan felmelegíti a vasalót
  • Gőzkibocsátása 26 g/perc
  • A tartós gyűrődések ellen előkészítették az akár 110 g/perc erejű gőzlövetet
  • A víztartály sem hiányzik, amelynek térfogata 250 ml
  • A tápkábel hossza 1,95 m
  • A vízkőmentesítő rendszernek köszönhetően lehetőség nyílik a csapvíz használatára
Vasaló Electrolux EDB1740LG Jellemzők/technológia

A minőségi ELECTROLUX gőzölős vasaló funkciói

A minőségi ELECTROLUX vasaló praktikus funkcióinak köszönheti a népszerűségét. Biztosan hasznos lesz a vízkőmentesítő rendszer, amelynek köszönhetően nem lesznek problémáid a vízkő lerakódásával. Így a desztillált víz helyett csapvizet is használhatsz. A csepegésgátló rendszer a segítőtársad lesz a kényes szövetek vasalásakor alacsony hőfokon, amikor a vasalók többször hajlamosak vizet csepegtetni a ruhákra. A függőleges gőzölés funkciónak köszönhetően felakasztva is gyorsan felfrissítheted a ruháidat. A makacs gyűrődések kivasalásához egy kicsit be kell nedvesíteni a ruhákat. Ebben lesz segítségedre a permetezés funkció, amely benedvesíti a ruhákat. A remek ELECTROLUX vasaló praktikus funkciói képesek egy kissé kellemesebb tevékenységgé tenni a vasalást.

Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzölős
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Funkcionális elemek vasaláshoz Spriccelés
Vízzel kapcsolatos funkciók Vízkőtelenítés
Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen)

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 26 g/perc
Gőzlövet 110 g/perc
Vasalótalp anyaga Kerámia

Méretek és térfogat

Tartály űrtartalma 250 ml
Kábel hosszúsága 1,95 m

Szín

Szín Zöld
Kód:  ELENZ310
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  910003520
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10