Oldal frissítése

Electrolux ECS52B

4,6 10 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux ECS52B

A tökéletesen tiszta, szennyeződés- és porszemmentes padló könnyedén valósággá válhat az Electrolux ECS52B fekete színű porzsákos porszívóval, amely különféle szívófejeinek köszönhetően az összes sarkat eléri. A fokozatos szabályozásnak köszönhetően 650 W-os teljesítménye az éppen szükséges szívőerőre állítható. Az apró szennyeződésekhez elég az alacsony, halk teljesítmény, amely rengeteg energiát takarít meg. A speciális DustPro szívófej alapos tisztítást biztosít és hatékonyan eltávolítja az összes szöszt, morzsát és egyéb szennyeződéseket. Az Electrolux ECS52B porszívó cserélhető és mosható szűrővel rendelkezik, amely megszabadítja környezeted a mikroszkópikus szennyeződésektől, így megkönnyítve az allergiás és asztmás betegek életét. Tedd könnyebbé a takarítást az új Electrolux porszívoval és élvezd a tisztaságot.

A Electrolux ECS52B fekete porszívó fő tulajdonságai

  • A hosszú élettartamú porzsák térfogata 3,5 l 
  • Szükség szerinti teljesítmény szabályozás
  • Kijelző informál a porzsák cseréjének szükségletéről
  • A kombinált cső eltávolítja a szennyeződéseket a kemény padlóról és a bútorról is
  • Az Electrolux porszívó puha kerekei halkak és nem tesznek kárt a padlóban
  • A cserélhető és mosható szűrő eltávolítja a mikroszkópikus szennyeződéseket is
  • Különféle fejek az összes tér kitakarításához

Alkalmazkodik hozzád és környezetedhez is

Az Electrolux ECS52B porzsákos porszívó térfogata 3,5 l, így nagy mennyiségű szennyeződés elfér benne, gyakori kiűrítés nélkül. A porszívón található kis kijelző figyelmeztet a porzsák cseréjének szükségességére. A 12 m hatósugár és a 9 m hálózati kábel lehetővé teszi a nagy területek akadálymentes porszívózását is. Az Electrolux porszívó teleszkópos csöve könnyedén a megfelelő méretre állítható. A kis kombinált szívófej tökéltesen eltávolítja a szennyeződéseket a kemény padlóról és a bútorról is. A három kiegészítő fejnek köszönhetően lakásod összes szegletét felporszívózhatod. A rácsos fej minden kis helyre befér és kiszívja onnan a port és a szennyeződéseket, a bútor fej segít az ülőgarnitúra kitisztításában, a kefe pedig eltávolítja a szennyeződéseket a törékeny tárgyakról is.

 

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Fém
Tulajdonságok Puhított kerekek

Porszívó típus

Porszívó típus Porzsákos

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Parkettára, Padló, Résszívó

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Teljesítmény

Zaj

Zajszint 69 dB

Méret & súly

Szélesség 40,2 cm
Magasság 26,6 cm
Mélység 30,8 cm
Tömeg 5,4 kg

Szín

Szín Fekete, Szürke
Kód:  ELEVS022
Termékszám:  ECS52B
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05