Oldal frissítése

Electrolux E8ST1-6DBM

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Electrolux E8ST1-6DBM

Az egyedülálló OUTDOOR funkcióval rendelkező Electrolux Renew 800 E8ST1-6DBM gőzgenerátor ideális segítő lesz mindenki számára, aki odafigyel arra, hogy a ruhák tökéletesen legyenek kivasalva. A beépített függőleges gőzölés biztosítja a tökéletes eredményt. Az Electrolux Renew 800 E8ST1-6DBM gőzgenerátor LED lámpával is rendelkezik, amelytökéletes áttekintést nyújt a munka során. 4 vasalási program közül választhatsz - len, pamut, gyapjú és outdoor, amelyek egyszerűen digitálisan beállíthatók. Mindenki kiválaszthatja azt, amire éppen  szüksége van. Az ergonomikus kialakítású fogantyú kényelmesen illeszkedik a kezedbe, és nagyon egyszerűvé teszi a vasalókezelését. A rendelkezésedre áll még egy bekapcsoló lámpa és egy forró felület kijelző is. A csomagolásban találsz egy 1,5 méteres kábelt is.



Az Electrolux Renew 800 E8ST1-6DBM gőzgenerátor főbb jellemzői

  • A gőzgenerátor nagy teljesítménye és a beépített függőleges gőzölés tökéletes eredményeket biztosít
  • 4 választható vasalási program közül választhat
  • LED kijelző
  • Modern kék színű kialakítás
  • Ergonomikusan kialakított fogantyú kényelmesen illeszkedik a kezedbe
  • Nem hiányzik a működés állapot jelző és egy forró felület jelző
  • Szabadalmaztatott PrecisionCare ™ technológia
  • Az egyedi program helyreállítja az anyagok vízállóságát
  • A nagy E8ST1-6DBM gőzfejlesztő tartályban akár 1,2 liter víz is elfér
  • Automatikus kikapcsolás hang- és fényjelzésekkel
  • A vasalási felület ellenálló a karcolásokkal szemben
  • Beépített vízkőoldó rendszer
  • Anti drip és Anti calc rendszer

Szabadalmaztatott PrecisionCare ™ technológia

Az Electrolux Renew 800 E8ST1-6DBM gőzgenerátor speciális programokkal van felszerelve, hogy minden anyag számára megfelelő hőmérsékletet és gőzszintet biztosítson. A digitális gőzállomás elülső világítása akkor világít, amikor a gőz eléri a kívánt hőmérsékletet. A szabadalmaztatott PrecisionCare ™ technológia olyan hasznosfunkció, amely kényelmessé teszi a vasalást.

A vízálló anyagok helyreállítása

Az Electrolux Renew 800 E8ST1-6DBM gőzgenerátor előnye egy egyedülálló program, amely helyreállítja az anyagok vízállóságát. Az outdoor vagy sportruházat ismét új lesz, és hosszabb ideig száraz marad.

Ellenálló vasaló felület RESILIUM ™ Ski 264

A RESILIUM ™ Ski 264 talp nagyon karcálló. Egyenletesen eloszlatja a gőzt a minden irányba történő vasalás érdekében a tökéletes vasalási eredmény eléréséért. A kimosott ruha az Electrolux Renew 800 E8ST1-6DBM gőzgenerátornak köszönhetően mindig tökéletes és sima lesz.

Nagy tartály

Az Electrolux Renew 800 E8ST1-6DBM gőzfejlesztő tartálya akár 1,2 liter vizet is képes befogadni. A biztonságod az automatikus kikapcsolás és fényjelzés is biztosítja. A készülék 8 perc tétlenség után automatikusan kikapcsol.

A leghatékonyabb vasalás

Az Electrolux Renew 800 E8ST1-6DBM gőzgenerátor biztosítja a leghatékonyabb vasalást. A 7,2 bar nyomás és a 430 g gőznyomás garantálja a gyors vasalást tökéletes eredményekkel. Imádni fogod a szórófej  funkciót, amely a szövetet egyenletesen nedvesíti. Van egy beépített vízkőoldó rendszere, amely garantálja a hosszúélettartamot. Az ásványok eltávolításakor vízből a gőznyílás nem blokkolódik.


Anti Drip és Anti calc  rendszer

Az Electrolux Renew 800 E8ST1-6DBM gőzgenerátor Anti Drip rendszerrel is rendelkezik, amely megakadályozza, hogy a víz magától  csepegjen illetve használatkor mindenfelé cseppenjen.  Az Anti Calc rendszerrel gyorsan és egyszerűen megszabadulhatsz a vasalóban lévő vízkőtől.


Paraméterek

Vasaló típusa

Vasaló típusa Gőzgenerátor
Gőzölés típusa Függőleges

Funkciók és felszereltség

Biztonsági funkciók Anti-drip rendszer (csöpögés ellen), Automatikus kikapcsolás

Tech. specifikációk

Teljesítmény 2 400 W
Gőzkibocsátás 110 g/perc
Gőzlövet 430 g/perc

Szín

Szín Kék
Kód:  ELEPG509
Termékszám:  910013384
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05