Oldal frissítése

Electrolux Digitális hőmérő E4KTD001 szondával

4,3 24 értékelés
7 490 Ft

Electrolux Digitális hőmérő E4KTD001 szondával

Az Elektrolux hőmérője pontosan mutatja a hús hőmérsékletét, és segít a tökéletes sült elkészítésében. A tűt szúrd az előkészített hús közepébe, a hőmérőn pedig állítsd be az optimális eredmény eléréséhez szükséges hőmérskletet.

Az étel elkészülte után a tűt vedd ki a sütőből, alapsoan mosd el és hagyd megszáradni. A digitális hőmérő és az időzítő ideális kombinációja segítségével nem csak halat és húst süthetsz, hanem más olyan ételeket is elkészíthetsz, amelyeknél ismerned kell az étel belső hőmérsékletét. A hőmérőn beállíthatod azt is, hogy hangjelzéssel jelezze, ha elérte a kívánt minimális vagy maximális hőmérsékletet. A időzítő akkor jön jól, amikor a főzés idejét pontosan kell mérned.

 

Paraméterek

Típus

Típus Digitális

Meghatározás

Meghatározás Hűtőszekrényhez, Sütéshez
Hőmérséklet-érzékelő Igen

Tulajdonságok

Max. hőmérséklet 250 °C
Funkciók Időzítő, Hangjelzés, Mértékegység kiválasztása ° C / ° F
Szondák száma 1 db
Kód:  ELUXAC0016
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  7321422821299
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10