Oldal frissítése

ELECTROLUX Digitális hőmérő hűtőgépekbe és fagyasztókba E4FSMA01

4,7 8 értékelés
10 790 Ft

ELECTROLUX Digitális hőmérő hűtőgépekbe és fagyasztókba E4FSMA01

Szeretnéd elkerülni az élelmiszerek megromlásának veszélyét a túl magas hőmérséklet miatt a hűtőszekrényben, vagy a magas energiafogyasztást, amelynek a szükségtelenül alacsony hűtési hőmérséklet volt az oka? Akkor megtaláltuk neked az ideális segítőt.

A hűtőszekrényben lévő élelmiszerek hőmérsékletének +3 °C és +7 °C között kéne lennie, a fagyasztóban pedig ideális esetben -18 °C alatt kell tartani az élelmiszerek hőmérsékletét. De a legtöbb hűtőszekrény vagy fagyasztó nem rendelkezik hőmérővel, amelyről egyszerűen leolvashatod, hogy milyen hőmérséklet uralkodik benne. Ebben segít az Electrolux márka digitális hőmérője.

Helyezd a hőmérő érzékelőjét a hűtőszekrénybe vagy a fagyasztóba, és állítsd be a kapott értékek alapján a hűtőgép ill. a fagyasztó teljesítményét, hogy az élelmiszerek ne romoljanak meg és ne hűtsd le őket feleslegesen, és ne kelljen túl nagy összeget fizetnek a villamos energiáért. Ha a készülék nem működik szabványosan, a hőmérő egyszerűen figyelmeztet a riasztóval.

Hőmérsékleti tartomány:
-50 °C és +70 °C között.

Kód:  ELUXAC0040
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  902979284
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20