Oldal frissítése

ELECTROLUX 600 ER61UW1DG

165 390 Ft

ELECTROLUX 600 ER61UW1DG

A szuper ELECTROLUX Robotporszívó tisztán tartja helyetted a lakást, hogy neked másra is legyen időd. Az összes felületre ideális. Padlótisztító funkciók törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás. Az allergiások is értékelik, mivel rendkívül jól szűr. Amellett, hogy modern funkciókkal rendelkezik, hanem kiváló funkcióival is meglepetést okoz. Az okos robotporszívó automatikus újratöltési funkcióval rendelkezik, így képes feltölteni magát, majd teljesen feltöltött akkumulátorral folytatni a takarítást. Ez az okos robotporszívó lehetőséget kínál okostelefonhoz vagy tablethez való csatlakoztatásra, így akkor is vezérelheted a robotporszívót, ha nem vagy otthon. Van rajta kamerás és giroszkópos navigáció. A giroszkópos navigációnak hála a helyiség részletesen fel lesz térképezve, így a porszívó a felporszívózást a leghatékonyabb útvonalon végezheti el. A porszívózást követően visszaér a kiindulási pontra. Az okos kamera-technológiának köszönhetően a porszívó felismeri a szobában lévő összes akadályt, és részletes térképet kreál, amely a memóriában tárolódik. Így, szükség esetén, csak egy adott helyiséget is választhatsz a takarításhoz.

Robotporszívó ELECTROLUX 600 ER61UW1DG ...
Robotporszívó ELECTROLUX 600 ER61UW1DG ...

A népszerű ELECTROLUX 600 ER61UW1DG robot porszívó leglényegesebb tulajdonságai

  • A közismert ELECTROLUX robotporszívó kitűnő megoldás az összes padlóra
  • Takarítás típusa: törlés, nedves tisztítás és száraz tisztítás
  • Az allergiában szenvedők fogják igazán értékelni
  • Természetesen részét képezi a hasznos kamerás és giroszkópos navigáció
  • Li-ion típusú akkumulátorral rendelkezik
  • 0,2 l térfogatú portartállyal rendelkezik
  • Lehet csak adott helyiség felporszívózására is használni
  • Vezérlés: mobil alkalmazással
  • Mosható szűrő és ePA E11 szűrő típusú szűrővel végzi a dolgát Minőségi
  • Lehetőséget kínál arra, hogy ütemezd a takarítást
  • 1,5 cm szintkülönbséget képes áthidalni
  • A precíz tisztítás érdekében a robotporszívó 2 darab forgó oldalsó kefével rendelkezik

Amíg a porszívó takarít, te csinálhatsz bármi mást - ezt kínálja a neves ELECTROLUX készülék

Ez az okos robotporszívó felmosóval is rendelkezik: nemcsak felporszívózza a port és a morzsákat, hanem fel is mos, így tökéletes tisztaság lesz otthon, és sok időt spórolhatsz. A száraz tisztításkor a kefék biztosítják a szennyeződések maradéktalan eltávolítását. A nedves tisztítás során vizes oldatot alkalmaz a készülék a szennyeződés eltávolítására, amelyet aztán visszaszív a tartályba, így alaposan megtisztítva a padlót. A nedves tisztítási mód a kemény és sima felületeken alkalmazható, azaz járólapon és linóleumon. A feltörlés nedves törlőkendővel és tisztítóoldattal történik. Értékelni fogják azok, akiknél olyan padló van, amely nem érintkezhet vízzel. Fából készült padlókra javasolt.

Robotporszívó ELECTROLUX 600 ER61UW1DG ...
Robotporszívó ELECTROLUX 600 ER61UW1DG ...

A jól felszerelt porszívóval makulátlan lesz a padló

A jól kihasználható ELECTROLUX robotporszívó a tökéletes takarítást a minőségi kialakítással társítja. Li-ion típusú akkumulátort kapott. Abban az esetben, ha az akkumulátor közel van a lemerüléshez, a robot porszívó a jól kihasználható ELECTROLUX gyártótól automatikusan elindul a töltődokkoló felé. Semmi nem fog gondot okozni neked, a porszívó teljes egészében önállóan végzi a dolgát. Mobilalkalmazás segítségével könnyedén vezérelhető, ahol a takarítási ütemterv mellett azt is beállíthatod, hogy mely területeket takarítsa ki a készülék. A tökéletesen tiszta padló érdekében a robot porszívón lévő oldalsó, forgó kefék száma 2.

A neves ELECTROLUX robotporszívó könnyebbé teszi a takarítást elbűvölő funkcióival

A neves ELECTROLUX robot porszívó olyan technológiákat és funkciókat vonultat fel, amelyek kényelmesebbé teszik a használatát. Az okos feltérképezés funkcióval tárolhatod a helyiség térképét a memóriában, így megadhatod, hogy mely helyiséget választod ki a takarításhoz.

A robotporszívó használatakor a tisztítás közbeni biztonság garantált

A szuper ELECTROLUX robotporszívó rendkívül megbízható segítő egy háztartásban, és mindig lehet rá számítani. A robot porszívó befejezi a munkát. Feltöltés után ott folytatja a porszívózást, ahol abbahagyta. Ráadásul saját takarítási ütemtervet hozhatsz létre bármely napra vagy órára. Kikerüli az akadályokat, és a masszív kerekeknek hála áthalad a küszöbökön és egyéb átmeneti akadályokon akár 1,5 cm magasságig.

Bízd rá magad a robot porszívóra a közismert ELECTROLUX gyártótól

A porzsák űrtartalma 0,2 l. A népszerű ELECTROLUX robotporszívó méretei 7,8 × 35 cm (ma x mé). A robotporszívó súlya 2,9 kg.

Kitűnő minőségű szűrőrendszerrel

Mosható szűrő és EPA E11 szűrő típusú, minőségi szűrőrendszerrel szerelték fel. A környezetbarát mosható szűrő csökkenti a szűrőcsere gyakoriságát, és lehetővé teszi az ismételt használatot.

Zajszint:

72 dB

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Allergiásoknak
Tisztítás típusa Törlés, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Specifikus jellemzők

Navigáció módja Kamerás, Giroszkópos
Oldalkefék száma 2
Szintkülönbség leküzdése 1,5 cm
Funkció Automata feltöltés, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobil alkalmazással

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor típusa Li-ion

Porszívó típus

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő, EPA E11 szűrő

Zaj

Zajszint 72 dB

Tartály

Űrtartalom 0,2 l

Méret & súly

Magasság 7,8 cm
Mélység 35 cm
Tömeg 2,9 kg

Szín

Szín Sötétszürke
Kód:  ELLXrbv76
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  900402069
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05