Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Eldom Promis TM-150green ételtároló doboz

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Eldom Promis TM-150green ételtároló doboz

Az ELDOM Promis minőségi ételtároló doboz, amely ideális az élelmiszerek szállítására, és tálalására is. A doboz kiváló minőségű műanyagból készült, belseje pedig rozsdamentes acél, és alkalmas az élelmiszerrel való érintkezéshez. Kétdobozos rendszerét a fedéllel hermetikusan lezárhatod, megakadályozva a baktériumok elszaporodását. Ennek köszönhetően bizonyos ételek hosszabban eltarthatók, és például a gyümölcs vagy zöldség nem szárad ki benne.

Nagyszerű tulajdonságok

  • Minőségi műanyag, alkalmas az élelmiszerrel való érintkezéshez
  • Hermetikusan lezárható
  • Rozsdamentes acél belső
  • Kétdobozos rendszer
  • Össztérfogat: 1,5 liter
  • Használható hűtőszekrényben és fagyasztóban
  • Praktikus, lehajtható fogantyú
  • Zöld színű

Univerzális felhasználás

Az ELDOM Promis pontosan az a fajta edény, amelyre már régóta szükséged van. Nagyon kompakt kialakítású, és könnyen zárható rendszer. Abszolút szoros zárodásának köszönhetően kifejezetten alkalmas az élelmiszerek szállítására, például ha munkahelyedre vagy az iskolába szeretnél ételt vinni magaddal. Az ELDOM doboz letisztult, modern kivitelű, amely illik minden modern konyhába.

ELDOM

Az ELDOM több mint 25 éves múltra tekinthet vissza. Legfontosabb szempontja a vásárlók elégedettsége. A márka portfóliója kiváló minőségű, elsősorban konyhai és háztartási eszközöket foglal magába, nagyon kedvező áron, és ezzel tökéletesen eleget tesz egy vezető európai gyártóval szembeni elvárásoknak.

 

Paraméterek

Jellemzők

Űrtartalom 1,5 l
Tömeg 490 g
Szintek száma 2
Anyag Műanyag, Rozsdamentes acél
Tulajdonságok Vákuumszigetelés, SZilikon tömítés
Étel melegen tartásának időtartama 3 óra
Étel hidegen tartásának időtartama 3 óra
Kód:  ELPACC16
Termékszám:  TM-150green
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05