Oldal frissítése

Eldom Promis TMB-205, kék

5 1 értékelés
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Eldom Promis TMB-205, kék

A kiváló minőségű ELDOM Promis uzsonnás doboz az étel szállításának, illetve tálalásának ideális megoldásával szolgál. Remek kvalitású műanyagból készült, és a BPA mentes kialakításnak köszönhetően az nincs negatív hatással az egészségre. A háromkamrás rendszer hermetikus zárást tesz lehetővé, amellyel megelőzhető a baktériumok terjedése. Ez az egyes életek hosszabb tárolhatósági idejében nyilvánul meg, valamint a gyümölcsök és zöldségek is tovább megőrzik zamatos ízüket.

A legjobb segítőtárs

  • Étellel is érintkezhető, kiváló minőségű műanyag
  • Hermetikusan zárható
  • Háromkamrás rendszer
  • Teljes űrtartalom: 2 l
  • Használható mikrohullámú sütőben, hűtőben, valamint tisztítható mosogatógépben
  • Gőz szelep az alsó edényen
  • Kék szín

Univerzális felhasználás

Az ELDOM Promis uzsonnás doboz egy olyan ételtároló, amelyre már rég szüksége volt. Rendkívül erős kialakítással és egyszerű zárrendszerrel rendelkezik. A tökéletes zárásnak köszönhetően az különösen alkalmas étel munkába vagy iskolába való szállítására. Ezenfelül a káros anyagoktól mentes kialakítás megóvja az élelmiszerek természetes ízét. A doboz éppúgy használható ételek melegítésére, akárcsak hűtőben történő tárolására. Így az étel közvetlen a dobozból is fogyasztható, de az alkalmas annak hosszabb idejű tárolására is (például rizs, tésztafélék és stb.). Az Eldom dobozok igényes, divatos designban érkeznek, így az minden modern konyhában megtalálja a helyét.

Az Eldom már 25 éves múltra tekint vissza. A vállalat elsődleges prioritása a vásárlói elégedettség megteremtése. A kiváló minőségnek örvendő termékkínálatot elsősorban kedvező áron elérhető konyhai és háztartási kiegészítők alkotják, amelyek kvalitásban ezen élvonalbeli európai gyártó pozícióját tükrözik.

Paraméterek

Jellemzők

Űrtartalom 2 l
Szintek száma 3
Anyag Műanyag
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható, Mikrohullámú sütőben használható, SZilikon tömítés
Étel melegen tartásának időtartama 3 óra
Étel hidegen tartásának időtartama 3 óra
Kód:  ELPACC24
Termékszám:  TMB-205blue
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05