Oldal frissítése

ELDOM Promis TM-155green

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

ELDOM Promis TM-155green

A kiváló minőségű ELDOM Promis doboz tökéletes élelmiszer tárolására és szállítására. A doboz kiváló minőségű műanyagból készült és alkalmas az élelmiszerekkel való érintkezésre. A kétkamrás rendszer hermetikusan zárható a fedéllel, így megakadályozva a baktériumok terjedését. További előnye forró vagy hideg élelmiszerek hőmérsékletének megtartása. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy meghosszabbítsuk bizonyos ételek eltarthatóságát, például a gyümölcsök vagy zöldségek nem száradnak ki.

Egyedi jellemzők

  • Minőségi, élelmiszerekkel érintkezhető műanyag
  • Hermetikusan lezárható
  • Gőzszelep az alsó tartályon mikrohullámú sütőben való melegítéshez
  • Kétkamrás hőszigetelt rendszer
  • Teljes térfogata 1,55 liter
  • Alkalmas mikrohullámú sütőbe, mosogatógépbe, hűtőszekrénybe és fagyasztóba
  • Praktikus összecsukható fogantyú
  • Zöld színű

Univerzális alkalmazás

Az Eldom Promis pontosan az a fajta tartály, amelyre már régóta szükséged van. Nagyon kompakt designnal és könnyen zárható fedéllel rendelkezik. Hála az abszolút szorosan záródó rendszernek alkalmas élelmiszerek szállítására például a munkahelyre vagy iskolába. Ezen felül, nem mérgező műanyagból készült, amely nem befolyásolja az élelmiszer ízét és tulajdonságait. Az ételt melegítheted vagy hűtheted a dobozban, mindenképpen egészségre ártalmatlan marad. Ebből adódóan közvetlenül a dobozból is fogyaszthatod a mikrohullámú sütőben megmelegített előre elkészített ételedet. Ezen kívül élelmiszerek hosszútávú tárolására is alkalmas (például rizs, tészta, egyebek). Az Eldom dobozok kifinomult modern designnal rendelkeznek, amely minden modern konyhába illeszkedik.

Eldom

Az Eldom cégnek több mint 25 éves hagyománya van. Elsődleges célkitűzésük a vásárlóik elegedettsége. A portfoliójukban elsősorban kiváló minőségű konyhai és háztartási cikkeket találunk elérhető áron, amelyek igazolják Európa egyik vezető gyártójának hírnevét.

Paraméterek

Jellemzők

Űrtartalom 1,5 l
Szintek száma 2
Anyag Műanyag
Tulajdonságok Mosogatógépben mosható, Mikrohullámú sütőben használható, SZilikon tömítés
Étel melegen tartásának időtartama 3 óra
Étel hidegen tartásának időtartama 3 óra
Kód:  ELPACC18
Termékszám:  TM-155green
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05