Oldal frissítése

Elbeszélő Clip Fehér

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Elbeszélő Clip Fehér

Elbeszélő Clip változtatni az rögzítik tapasztalataikat. Ez lesz, mert a fotografikus memóriával. Szó szerint. Meg kell dokumentálni minden lépést, anélkül, hogy bármilyen zavar. Így teljes mértékben élvezheti a jelenlegi helyzet nélkül koncentráló fényképezés. Csak csináld csak klipek, és kapcsolja ki a kamerát egy képet rendszeres időközönként. Vagy persze lehet beolvasni kézzel. Csak 2 × csapot.

legfontosabb jellemzői

  • Modern fotografikus memóriával (automatikus időzített felvételkészítési rendkívül kompakt)
  • Azonnali forgatás dupla csap (helyzetérzékelő)
  • Minimum díj (8 GB a 8000 képek és akár 2 napos akkumulátor élettartam)
  • Áttekintést a meglátogatott helyeket (GPS rögzíti a helyét)
  • Alkalmazások okostelefonok (szervezés, válogatás a legjobb képek felhő, megosztás ...)
  • Akkumulátor állapotjelző 4 LED

Nem zavarja a nagy kamerával

Elbeszélő Clip súlya mindössze 20 gramm és a mérési néhány centiméter, így neki, hogy ne tudja, szinte. De ez akadályozza az 5 megapixeles érzékelővel háttérvilágítású érzékelni az azonos minőségű, még gyenge fényviszonyok mellett is. S kapacitou 8000 snímků a životností baterie po dobu 2 dnů používání si buďte jisti, že nikdy nezmeškáte žádný okamžik! Azt is fel van szerelve GPS, így pontosan tudja, ha ez a fotó készült.

Hozzáférés a rekordok

A rögzített képek letölthetők számítógépre, és küldje el a felhő. Ezt követően a diák lehet hozzáférni a mobil alkalmazások. Könnyen fotózni látogatott hely, akkor fényképek és ossza meg pillanatok.Automatikusan kiválasztja a legjobb pillanatok a nap, vagy válassza ki magukat, és a megfelelő részesedés ki a barátok és a család segítségével Instagram, Twitter, Facebook, vagy e-mailben.

Paraméterek

Típus és funkció

Típus Kompakt

Akkumulátor

Tápellátás típusa Akkumulátor
Kód:  EAIS020e
Termékszám:  NA-CLIP1-WHT
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15