Oldal frissítése

Einhell Starter Kit Power-X-Change 18 V / 4,0 Ah tartozék

4,8 16 értékelés
16 290 Ft

Einhell Starter Kit Power-X-Change 18 V / 4,0 Ah tartozék

A modern akkumulátor rendszer, az Einhell Starter-Kit Power-X-Changeaz Einhell szerszámok széles választékát képes működtetni. Egyetlen akkumulátorkiszolgálja a Power-X-Change termékek teljes választékát- az elektromos csavarhúzótól és fúrógépektől kezdve a kerti fűnyírókig és sövényvágókig. A készlet tartalmaz egy újratölthető akkumulátort 4,0 Ah kapacitással ésegy rendszertöltőt az innovatív lítium-ion sorozatból. A mellékelt töltő bármely Power-X-Change újratölthető akkumulátorhoz használható. A kiváló minőségű újratölthető akkumulátorra nem jellemző a memóriahatás és az önkisülés, így állandó, nagy teljesítményre számíthatsz. A 18 V 4,0 Ah Power X-Change ideális alap akkumulátor, és a TWIN-PACK 36 V használatához is alkalmas. Az akkumulátor aktív akkumulátor-kezelő rendszerrel rendelkezik. Ezáltal biztonságos használatot, az optimális teljesítményt, a maximális működési időt és a hosszú élettartamot nyújt. Az Einhell akkumulátor töltöttségi szintjét könnyen ellenőrizheted a 3 fokozatú LED kijelzőn. Az akkumulátorház ellenáll a pornak, a korróziónak és a mechanikai hatásoknak. A süllyesztett fogantyúval az akkumulátor könnyen kivehető az egyes szerszámokból. Az Einhell nagysebességű töltő kis helyigényű, így gyakorlatilag nem foglal helyet otthonodban. A töltő integrált fülekkel bír a falra való egyszerű felakasztás érdekében. A nagysebességű töltési technológia csökkenti az akkumulátorok feltöltéséhez szükséges időt, ugyanakkor intelligens irányítási rendszerrel biztosítja az optimális és biztonságos töltést. A helyreállítási mód lehetővé teszi a mélyen lemerült akkumulátorok újraaktiválását. A 6 fokozatú LED-es töltöttségi szintjelző minden aktuális információt megad.

Az Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah szett legfontosabb jellemzői

  • Csúcsminőségű Einhell készlet újratölthető akkumulátorral és rendszertöltővelaz innovatív lítium-ion sorozatból
  • Védelem az akkumulátor teljes lemerülése ellen
  • Gumírozott a fokozott ütésállóság érdekében
  • 3 LED-es kapacitásjelző az akkumulátoron
  • Akkumulátor kapacitás 4.0 Ah
  • Akkumulátor-feszültség 18 V
  • Töltési idő körülbelül 75 perc
  • A gyorstöltő kompakt méretekkel és praktikus akasztóhurokkal rendelkezik a felakasztáshoz
  • 6-fokozatú LED-es akkumulátor töltésjelző
  • Intelligens töltéskezelő rendszer

A Power X-Change család tagja

A Power X-Change rendszer minden akkumulátora több mint 250 készülékkel kompatibilis az otthonodban, műhelyedben vagy kertedben.

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah töltő és csereakkumulátor

Az akkumulátor mindössze 75 perc alatt töltődik fel

Az akkumulátor a mellékelt töltő segítségével mindössze 75 perc alatt teljesen feltöltődik, így rövid időn belül újra munkához láthatsz. Ez a megoldás növeli a produktivitást, és értékes időt takarít meg.

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah töltő és csereakkumulátor

Töltési állapot ellenőrzése a LED kijelzőn

Egy gyors pillantással azonnal megtudhatod, hogy mennyi kapacitásod maradt. Az Einhell akkumulátor háromfokozatú LED kijelzővel van ellátva, amely lehetővé teszi, hogy jobban megtervezd a munkádat és magabiztosabban dolgozz.

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah töltő és csereakkumulátor

A Softgrip technológia biztos fogást biztosít

Az Einhell akkumulátor minőségi házzal rendelkezik, beépített Softgrip technológiával, amely nagy ütésállóságot és stabil, kényelmes fogást biztosít. Ez nagyobb magabiztosságot és irányítást tesz lehetővé a szerszámokkal való munka során.

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah töltő és csereakkumulátor

Az Einhell akkumulátornak hornyolt fogantyúja

A praktikus fogantyúnak köszönhetően az akkumulátor kényelmesen kezelhető, és használat közben könnyen behelyezhető és kivehető a készülékből. Ez megkönnyíti az egész folyamatot, és növeli a munka hatékonyságát.

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah töltő és csereakkumulátor

6 fokozatú LED kijelző a töltőn

Ha pontosan tudni szeretnéd, hogyan töltődik az akkumulátor, akkor elég csak a 6 fokozatú LED kijelzőre pillantanod. Így azonnal tudni fogod, hogy az akkumulátor teljesen feltöltött és használatra kész. Jobban meg tudod tervezni a munkádat, és hatékonyan tudod felhasználni az idődet.

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah töltő és csereakkumulátor

Integrált hurkok a felakasztáshoz

Az akkumulátor az alján speciális akasztófülekkel rendelkezik, így könnyen a falra helyezheted, hogy helyet takaríts meg a tárolás során.

Einhell Starter-Kit Power-X-Change 18 V/4,0 Ah töltő és csereakkumulátor

Twin-Pack technológia

A mellékelt akkumulátor 18 és 36 voltos készülékekhez egyaránt használható. Az Einhell akkumulátor Twin-Pack technológiával büszkélkedhet, így mindkét feszültségosztályhoz alkalmas. Két 18V-os csatlakoztatható és használható 36V-os eszközökhöz.

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Terméktípus

Terméktípus Akkumulátor
Akkumulátor típusa Li-Ion

Akkumulátor

Kapacitás 4 Ah
Akkumulátor feszültség 18 V
Akku program Einhell Power-X-Change
Kód:  BOF148
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4512042
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10