Oldal frissítése

Einhell GH-BC 25 AS Classic

3,0 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Einhell GH-BC 25 AS Classic

Le szeretnéd nyírni a füvet? Nem teljesen sík felületről van szó, vagy vannak-e különféle egyenetlenségek, esetleg egy dombról szeretnéd lenyírni a füvet? Felejtsd el aklasszikus fűnyírókat, amelyek nem képesek kezelni a magasabb vagy nem gondozott füvet ezen a terepen.

Válaszd az Einhell GH-BC 25 AS Classic összecsukható bozótvágó, kiváló minőségű 0,75 kW kétütemű motorral. A 25,4 köbcentis motor kényelmes vonórúddal indul. A kezelőszerveket a két fogantyún találod.

A rögzítések elmozdulása, amely lehet egy 23 cm-es háromfogú kés vagy egy 42 cm-es húrú orsó, nagyon jól megoldott. A gombbal cseréld le a húrt egy tridentre az igényesebb terep előtt. A bozótvágó rezgéscsökkentő rendszert tartalmaz, amely hosszabb kaszálás közben kényelmesebbé teszi munkádat.

A bozótvágó egyik vitathatatlan előnye a már említett elrendezési lehetőség, amelyet értékelni fogsz az autóval történő szállítás idején. Nincs annál rosszabb, mint egy szétszedhetetlen, piszkos bozótvágót autóban cipelni. A bozótvágó övvel rendelkezik a kényelmes viselet érdekében.

A fő előnyök

  • A fő rúd lebonthatóságának köszönhetően tárolható
  • Erőteljes kétütemű motor, 25,4 cm3 kapacitással
  • Gyors és egyszerű indítás
  • Anti-vibrációs rendszer = kényelmes munka
  • Gyors flip - háromszögek vagy orsók zsinórral
  • Része a kényelmes vállpánt

Paraméterek

Meghajtás

Meghajtás Benzines

Típus

Típus Szegélynyíró

Vágási rendszer

Vágórendszer Damil, Penge

Tulajdonságok

Fogantyú típusa Kormány
Tulajdonságok Osztható tengely

Motor

Motorteljesítmény 0,75 kW
Motor típusa Kétütemű
Motor űrtartalma 25,4 cm3
Kód:  BOF030d
Termékszám:  3401953
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05