Oldal frissítése

Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo Classic

3,5 4 értékelés
31 190 Ft

Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo Classic

Használd az Einhell Aku TC-VC 18/20 Li akkumulátoros porszívót nedves és száraz szíváshoz, így kiváló segítőd lesz a ház, a műhely, a terasz, az erkély vagy az autó belsejének tökéletes tisztításában. A porszívó tartálya rozsdamentes acélból készült, és 20 literes, így nagy mennyiségű szennyeződést és folyadékot képes befogadni. A nedves és száraz porszívózásra szolgáló porszívó praktikus fúvó funkcióval rendelkezik, amely a nehezen hozzáférhető helyekről, például sarkokból, szűk helyekről a fürdőszobában vagy a konyhában történő szennyeződések átfújására és eltávolítására szolgál. A könnyű használat érdekében a porszívó nagyméretű szívófejjel van felszerelve, amely a szőnyegekhez és a sima padlókhoz való betéttel, valamint egy csuklós tartozékkal, amely segít a nehezen hozzáférhető területek tisztításában is. A réstisztító szívófejjel a szűk helyeket, például az autó belsejét is kiporszívózhatod. Az Einhell Aku TC-VC 18/20 Li egy nagy teljesítményű porszívó a Power X-Change termékcsaládból, így működtetéséhez nincs szükség elektromos csatlakozóra, hanem kiváló minőségű lítium-ion akkumulátorokra, amelyek ugyanezen sorozat más készülékeiben is felhasználhatók. A porszívó egy porzsákot, egy szűrőbetétet és egy habszűrőt tartalmaz. Az Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo porszívó testén egy praktikus tartozéktartó található, így mindig kéznél lesz minden, amire éppen szükséged van. A könnyű kezelhetőséget négy forgó kerék és a burkolaton található fogantyú biztosítja.

Az Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo porszívó legfontosabb jellemzői

  • Einhell Aku TC-VC 18/20 ipari porszívó nedves és száraz porszívózáshoz
  • A rozsdamentes acél tartály kapacitása 20 liter
  • Csuklós csatlakozó a nehezen hozzáférhető területek tisztításához
  • Az Einhell TC-VC 18/20 porszívó szívó és fúvó funkcióval is rendelkezik
  • Praktikus tartó a porszívó testén a tartozékok tárolására
  • A 36 milliméter átmérőjű tömlő nagy légáramlást biztosít
  • Az Einhell Aku TC-VC 18/20 praktikus fogantyúval és kerekekkel van felszerelve
  • A porszívót akkumulátor és töltő nélkül szállítjuk

Az Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-Solo a Power X-Change család tagja

Az ipari porszívó a Power X-Change termékcsalád része, amely lehetővé teszi, hogy ugyanazt az akkumulátort több mint 250 kompatibilis eszközben használhasd otthonodban, műhelyedben vagy kertedben.

Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-S Solo porszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Kényelmes porszívózás hosszú tömlővel

Bárhová kényelmesen és hajolgatás nélkül érhetsz el. Az Einhell Aku TC-VC 18/20 1,5 méter hosszú szívótömlővel van felszerelve. Így nagyobb hatótávolsággal porszívózhatsz otthonodban vagy műhelyedben, még a nehezen hozzáférhető helyeken is. Az Einhell porszívó szabad mozgást és rugalmasságot biztosít a mindennapi takarításhoz.

Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-S Solo porszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Könnyen hordozható Einhell porszívó

Az Einhell Aku TC-VC 18/20 porszívó célba juttatása gyerekjáték. A készülék tetején egy széles, összecsukható fogantyú található. Használat közben értékelni fogod a négy lengőkerék által biztosított jó manőverezhetőséget.

Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-S Solo porszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

20 literes szennyeződésgyűjtő tartály

Az Einhell porszívó belsejében egy 20 literes rozsdamentes acéltartály található, amelyben a különböző anyagokból származó szennyeződések és hulladékok kerülnek összegyűjtésre. Nagyra fogod értékelni ezt a nagy térfogatot a nagy és hosszan tartó tisztításokhoz anélkül, hogy időnként ki kellene azt ürítened.

Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-S Solo porszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Az ipari porszívó nedves porszívózásra is képes

Kezdd el a száraz és nedves szennyeződések feltakarítását az Einhell Aku TC-VC 18/20 porszívóval. A hatékony és egyszerű tisztítás érdekében komplett tartozékokkal kapod meg. Üdvözöld a szívófejek és szűrők széles választékát otthonod, műhelyed vagy irodád kitakarításához. Az Einhell Aku TC-VC 18/20 porszívó könnyen alkalmazkodik az igényeidhez.

Einhell Aku TC-VC 18/20 Li S-S Solo porszívó

Nincs kitöltve Alternatív szöveg a fotóhoz!

Einhell Aku TC-VC 18/20tartozéktartóval rendelkezik

Az ipari porszívó testén egy praktikus tartozéktartó található. Minden, ami a takarításhoz szükséges, mindig kéznél van. A teleszkópos szívócső és a szívófejek számára is van hely. Az Einhell Aku TC-VC 18/20 porszívót az egyszerű használat és tárolás szempontjainak figyelembevételével tervezték.

Maximális működési idő egy akkumulátor-töltéssel

Paraméterek

Porszívó típus

Rendeltetés

Tisztítás típusa Felszívás, Nedves tisztítás, Száraz tisztítás

Tápellátás

Tápellátás típusa Akkus
Akkumulátor feszültség 18 V

Tartály

Űrtartalom 20 l
Anyag Fém

Méret & súly

Szélesség 32,1 cm
Magasság 50,7 cm
Mélység 33 cm
Tömeg 5,38 kg

Tulajdonságok

Porszívócső anyaga Műanyag

Felszereltség, tartozékok

Szívófej Kárpitozáshoz, Résszívó
Nyél Cső

Szín

Szín Fekete, Piros

Terméktípus

Terméktípus Készülék

Akkumulátor

Akkumulátor feszültség 18 V
Kód:  BOF150
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  2347130
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10