Oldal frissítése

Ehrmann Foodie 400ml, csokoládé

4,6 21 értékelés
1 790 Ft

Ehrmann Foodie 400ml, csokoládé

Ehrmann Foodie tartós élelmiszer, 400ml

Táplálkozási szempontból teljes értékű élelmiszer ital formájában

Az Ehrmann Foodie egy tartós élelmiszer ital formájában, amely sportolók és az egészséges életmód rajongói számára alkalmas. A 400 ml-es palack 30 g fehérjét tartalmaz. Az Ehrmann Foodie táplálkozási szempontból teljes értékű, bárhová magaddal viheted és bárhol fogyaszthatod. Ezt például akkor fogod értékelni, ha sok a dolod, és nem jut időd ebédelni.

Ehrmann Foodie tartós élelmiszer, 400ml

Tartós élelmiszer magas tápanyagtartalommal

Az Ehrmann Foodie vitaminok és ásványi anyagok széles skáláját tartalmazza, többek között A-, D-, E- K-, C-, B1-, B2-, B6- ésB12-vitamint, illetve van benne niacin, biotin, folsav és pantoténsav, kálium, klór, kalcium, magnézium, vas, cink, réz, szelén és jód. Emellett laktóz- és gluténmentes. Az Ehrmann Foodie ideális utazáshoz, túrázáshoz, kiránduláshoz és sportoláshoz.

Ehrmann Foodie tartós élelmiszer, 400ml

Az Ehrmann Foodie tartós élelmiszer legfontosabb jellemzői

  • Tartós élelmiszer ital formájában
  • Csokoládé íz
  • Alkalmas sportolóknak és az egészséges életmód rajongóinak
  • A 400 ml-es üveg 30 g fehérjét tartalmaz
  • Az Ehrmann Foodie ideális munkához, utazáshoz, túrázáshoz és sportoláshoz
  • Számos vitamint és ásványi anyagot tartalmaz
  • Laktóz- és gluténmentes
  • Az ital azonnali fogyasztásra szolgál

Energiaérték 100 ml-re vetítve: 450 kJ / 108 kcal; Zsírok: 5,2 g - ebből telített zsírsavak: 1,3 g; Szénhidrátok: 6,8 g - ebből cukrok: 4,6 g; Fehérje: 7,5 g; Só: 0,17 g

Ehrmann Foodie tartós élelmiszer, 400ml

Mivel a jelenlegi uniós jogszabályok nem teszik lehetővé, hogy a termék előnyeiről a fentieknél részletesebb leírást adjunk, éppen ezért javasoljuk, hogy tanulmányozd a szakirodalmat és a weboldalakat. Mindkét forrás bőséges információval szolgál a termékben található hatóanyagokról.

Összetétel

félzsíros tej 77%, víz, TEJfehérje 5,5%, növényi olajok (napraforgó, repcemag) 3,5%, maltodextrin, 1,5%-os csökkentett zsírtartalmú kakaópor, zabszántásból származó rost, természetes aroma, ásványi anyagkeverék (nátrium-szelenit, vas-laktát, nátrium-molibdát, Króm-klorid, kálium-klorid, cink-szulfát, réz-szulfát, mangánszulfát, kálium-jodid, magnézium-karbonát), sűrítőanyagok (karragén, E 418), laktáz enzim, vitaminkeverék (A, B1, B2, B6 C, D, E, K, illetve van benne niacin, pantoténsav, biotin, folsav), édesítőszerek (szukralóz, aceszulfám K). Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Gluténmentes, Hozzáadott cukor nélkül

Tárolási hőmérséklet

Min. tárolási hőmérséklet 4 °C
Max. tárolási hőmérséklet 25 °C

Forma

Forma Ital

Adagok száma

Adagok száma 1

Összetevők 100 g-ra

Fehérje 7,5 g
Szénhidrátok 6,8 g
Cukrok 4,6 g
Zsírok 5,2 g
Telített zsírsavak 1,3 g
Rost 1,8 g
0,17 g

Tápérték 100 g-ra

Kalória 100 grammban 108 kcal (452,17 kJ)
Kód:  SPTehr0013
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  4002971331707

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15