Oldal frissítése

EHANG184 AAV

Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

EHANG184 AAV

Forradalom következik az A pontból B pontba jutás terén. Gondolt arra valaha, hogy saját drónja lehet, ami elviszi Önt üzleti tárgyalásokra, a hivatalba és máshova? Többé nem kell a vezetéssel foglalkoznia, soha nem kerül dugóba. Az EHANG184 AAV intelligens drón pilóta nélküli kvadrokopter egy utas szállítására. A drón teljesen egyedül irányítja magát annak alapján, hogy Ön megadja a kívánt célpont helyét az elektronikus térképen, amelyet a drónt vezérlő tablet jeleníti meg.

Legfontosabb jellemzői

  • A közlekedés forradalmian új módja
  • Pilóta nélküli működés, a cél az utas biztonsága
  • A hagyományos helikopterrel összehasonlítva nagyon kis méretek és csekély súly
  • Csak elektromos motorokat használ
  • Az akkumulátor képes kezelni akár 23 perces repülést közel 100 km / h sebességgel
  • A feltöltés csak 2-4 óráig tart
  • Útvonal könnyen meghatározható a térképen, benne a felszállás és leszállás egy-egy kattintással

Fókuszban az utas biztonsága

Négy láb és nyolc légcsavar biztosítja a szükséges repülőerőt és a biztonságot. A rendszer úgy van kialakítva, hogy a drónnak akkor is sikerült biztonságosan landolni, ha az egyik propeller esetleg meghibásodik, vagy az egyik elektromos rendszer kihagy. 

A 184 AAV-nek beépített biztonsági protokollja van, amely bármely alkatrész meghibásodása vagy a központtal való kapcsolat kiesése esetén azonnal leszáll a legközelebbi lehetséges területen. Minden kommunikáció titkosított, és minden AAV saját biztonsági kulcsot kap, amely lehetetlenné teszi, hogy a drónt távolról vezéreljék.

Irányító központ

Az irányító központ nemcsak a repülési magasságban levő időjárási viszonyokat értékeli, hanem a többi repülési útvonalat és az összes többi tényezőt, amelyek hatással lehetnek a repülés zökkenőmentes lefolyására. Amennyiben bármilyen kétség vagy váratlan esemény történik, azonnal felméri a helyzetet, és irányítja a drón leszállását a legközelebbi biztonságos helyre, vagy ha az csak szándékozik felszállni, törli a repülést és letiltja addig, amíg minden rendben lesz.

 

Paraméterek

Memória

Akkumulátor

Töltési idő 240 perc

Tömeg

Tömeg 200 000 g

Csomag tartalma

Csomag tartalma Drón
Kód:  LILYDR2
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20