Oldal frissítése

Szórakoztató kirakós játék - Állatok

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Szórakoztató kirakós játék - Állatok

Az állatos kirakós játék kreatív időtöltés gyermekeknek 3 éves kortól. A puzzle-ből 9 állat rakható ki, amelyek 27 részre vannak osztva. Ennek köszönhetően a gyermek rakhatja össze az állatokat úgy, ahogy tényleg kinéznek, vagy szabadjára engedheti a fantáziáját és a különböző részek kombinálásával vicces lényeket hozhat létre. A darabok tartós kartonból készültek és egy praktikus, gumiszalaggal ellátott dobozban tárolhatók.  Ez a szép játék elősegíti a motorikus készségek, a logikus gondolkodás és a gyermekek képzeletének a fejlődését.

A játék megfelel az Európai Parlament és az Európa Tanács játékok biztonságáról szóló 2009/48 /EC számú 2009. június 18-i rendeletének és a magyar szabályozás szerinti minden jogi normának. Természetesen van CE megfelelőségi nyilatkozata is.

Kód:  FOB077
Termékszám:  874246002421

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20