Oldal frissítése

A4tech Bloody MP-60R RGB

4,9 16 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

A4tech Bloody MP-60R RGB

Az A4Tech Bloody MP-60R egérpad tökéletes választás azok számára, akik maximális pontosságot és gyorsaságot igényelnek. A pad RGB háttérvilágítással felszerelt, amelyet kedved és igényed szerint szabadon váltogathatsz. Az A4Tech Bloody MP-60R minden egértípussal kompatibilis és remekül használható. A pad vízálló, így nem kell aggódnod amiatt, ha kifolyik, rácseppen valamilyen folydék. A levehető kábelnek köszönhetően az A4Tech Bloody MP-60R könnyen tárolható.

Az A4Tech Bloody MP-60R Gaming Pad legfontosabb jellemzői:

  • Minden egér típushoz alkalmazható
  • Az egér maximális pontossága és sebessége elérhető az A4Tech pad speciális felületének köszönhetően
  • Remek design az állítható RGB háttérvilágításnak köszönhetően
  • Vízálló 
  • Levehető kábel a könnyű tároláshoz

Az A4Tech profi gaming egérpad:

Az A4Tech Bloody MP-60R Game Pad kompatibilis bármely játék- vagy irodai egérrel. A csúszásgátló gumifelület biztosítja az egér maximális sebességét és pontosságát, ami különösen a játékok kihívásai miatt szükséges. Azonban a többi felhasználó is szeretni fogja ezt az egérpadot a gyönyörű kivitelnek és designnak köszönhetően, amit az A4Tech Bloody MP-60R kínál.

Az A4Tech Bloody MP-60R színekkel teli

A nagy RGB háttérvilágítással bármilyen színt beállíthatsz az A4Tech egérpadon, amely még változatosabbá teszi a használat során. Választhatsz a különböző színkombinációkól, fényhatásokból és előre beállított színekből, egy szabadon hozzáférhető, az eszközhöz fejlesztett szoftver segítségével.

 

Paraméterek

Méret & súly

Szélesség 35,4 cm
Magasság 25,6 cm

Szín

Szín Fekete

Típus

Felhasználási mód Gamer

Tulajdonságok

Anyag Gumi
További tulajdonságok Háttérvilágítás
Kód:  ME400h4
Termékszám:  MP-60R
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20