Oldal frissítése

Dell egerek

Dell egér banner

Dell egerek – minőség a munkahelyen és otthon egyaránt

A Dell egerek a nemzetközi piacon is megállják a helyüket. A vállalat fennállásának több, mint harminc éve alatt kínálatuk vezetékes és vezeték nélküli egerekkel is bővült. A Dell szívében különleges helyet foglalnak el a játékosok, akiknek az egész Alienware márkát szenteli. Állítható súly és érzékenység? Rengeteg oldalsó gomb a parancsok beállításához vagy a hatékonyság növeléséhez? Kiterjesztett garancia a törött egér azonnali cseréjére egészen három évig? Akár egy megfizethető áron keresel egeret az irodába, akár egy csúcskategóriás gaming eszközre vágysz, amely biztosan nem hagy cserben, a Dell kínálatában mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbbet.

Dell gamer egér

Alienware gamer egerek

Az Alienware leányvállalat márkája alatt kifejlesztett gamer egerek ergonomikus kialakítással és valóban robusztus szerkezettel rendelkeznek a stabil fogás és a hosszú élettartam elérése érdekében. A termékcsalád vezetékes és vezeték nélküli változatokat is kínál, amelyek nagy felbontású és pontos optikai érzékelőkkel büszkélkedhetnek. Az ingyenes Alienware Command Center szoftver segítségével megváltoztathatod a háttérvilágítás színét vagy akár a gombok funkcióját is. Próbáld ki a Dell gamer egereket, és érezd, ahogy a játék hevében több ellenféllel szemben is előnyben vagy.

Dell irodai egerek

Megbízható perifériás eszközt keresel nem csak munkahelyi használatra? Minden Dell irodai egér minőségi anyagokból készült, valamint masszív felépítéssel és precíziós Dell lézeres érzékelővel büszkélkedhet, amely gyakorlatilag bármilyen felületen működik. Gyakran láthatsz oldalsó gombokat is, amelyeket szükség szerint beprogramozhatsz, szintúgy a DPI-t vagy a háttérvilágítást a Dell Peripheral Managerben, amely minden Dell egérhez teljesen ingyenesen elérhető.

Dell irodai egér
Dell vezeték nélküli egér

Dell vezeték nélküli egerek

Ha nem szeretnél végtelen kábelrengeteget a számítógéped körül, akkor a Dell vezeték nélküli egereket minden bizonnyal számodra találták ki. Választhatsz a speciális USB-dugó (dongle) vagy Bluetooth technológián keresztül csatlakoztatott egerek közül. Gyakran dolgozol útközben, és nem szeretnél túl sok kábelt cipelni magaddal, vagy egyszerűen csak szereted az íróasztal letisztult megjelenését? Akkor a Dell vezeték nélküli egerek Neked valók.

Paraméterek módosítása
64 termék

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05