Oldal frissítése

EFBE-SCHOTT IR808

4,7 22 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

EFBE-SCHOTT IR808

Az EFBE-SCHOZZ IR808 infralámpa teljes energiájú 100W-os teljesítményt nyújt. Az infravörös fény gyógyhatása közismert. A megvilágítás során a átadódik az emberi testnek, ennek következtében a besugárzott részen fokozódik a vérkeringés. Az infravörös fény többek között használható kiegészítő terápiaként a torok-, az orr-, és a fülproblémáknál, emellett remek segítség a bőrápolás terén, különösen a piszkos bőr jelenségénél.

Az EFBE-SCHOZZ IR808 készülék 100W-os R 95E Philip izzóval működik. Az infralámpa 3 különböző szögbe állítható be, a beépített csuklónak köszönhetően. A készülék tervezése során nagy hangsúlyt fektettek a biztonságos használatra. Megfelel a II. érintésvédelmi osztály követelményeinek és rendelkezik CE-jelöléssel. A terméket az Európai Unióban bejelentett szervezetek értékelték és megfelel az EU jogszabályi követelményeinek. A minőséget a német gyártó, EFBE-SCHOTT garantálja.


További információk:
Általános információk:
Teljesítmény: 100 W
Izzó: Philips R 95E, 100 W
Tápegység: 230 V, 50 Hz
Tömeg: megközelítőleg 614 g
Méret: 120 x 220 x 175 mm
Jellemzők:
Lehetőséget nyújt a lámpa dőlésszögének beállítására a csuklón keresztül, három különböző pozícióba állítható
II. érintésvédelmi osztály
CE-jelölés
A csomag tartalma:
IR808 készülék, Philips R 95E izzó, teljes használati utasítást

Paraméterek

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia

Teljesítmény

Teljesítmény 100 W

Funkciók

Funkciók Állítható szög

Tulajdonságok

Pótakkumulátor Nem
Kód:  EOM150c
Termékszám:  4211113080803
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10