Oldal frissítése

Edzett Üvegfólia Coolpad Modena 2 Telefonhoz

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Edzett Üvegfólia Coolpad Modena 2 Telefonhoz

Nem csomagolásban használod készülékedet mégis teljesen biztos szeretnél lenni abban, hogy nem karcolódik meg a kijelzője? Ez könnyen megoldható az edzett üvegfóliával.

Az átlátszó és rugalmas, 0,3 mm vastagságú védőréteg megóvja telefonod képernyőjét a karcolásoktól, ütődésektől és ujjlenyomatoktól.

Fő előnyök

  • 9H keménységű
  • Edzett üveg
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • Buborékmentes
  • Pontosan illeszkedik a mobiltelefon alakjához


Kemény és tartós

Az egyedülálló technológiának köszönhetően a vedő üveg alatt nem maradnak buborékok. Az Edzett üvegfólia 9H keménységű, amely háromszor erősebb, mint egy hagyományos fólia. Védi telefonját az éles dolgok karcolásától mintpéldául kés, kulcs vagy hasonlók. 

Egyszerű felhelyezés

A fólia teljes felülete edzett üveggel borított. A hátlapja szilikonnal borított a könnyebb felhelyezés érdekében. A fólia teljes mértékben tapad és illeszkedik a képernyőre, nem maradnak buborékok alatta. Minden, ami a felhelyezéshez szükséges, megtalálható a csomagban.

Paraméterek

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  TG021s
Termékszám:  TGP-CM2-03

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20