Oldal frissítése

Glass Tempered Glass Protecto 0,3 mm Sony Xperia L1

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Glass Tempered Glass Protecto 0,3 mm Sony Xperia L1

Nem használsz képernyővédő tokot az okostelefonodhoz, s mégis biztos akarsz lenni abban, hogy nem karcolódik meg a kijelződ?  Erre szolgál az edzett üveg képernyővédő fólia, amely egyszerűen látja el a szükséges védelemmel a Sony Xperia L1 készülékedet.

Az átlátszó és flexibilis, 0,3 mm vastagságú védőfólia megvédi a készüléket a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket, és kiküszöböli a nemkívánatos ujjlenyomatokat a képernyő felületén.

Fő termékjellemzők

  • Nagyon kemény (9H)
  • Edzett üveg
  • Nem csökkenti az érintőképernyő érzékenységét
  • Légbuborék mentes
  • Pontosan illeszkedik az okostelefonra

Nagyon kemény és nagyon tartós

Az egyedülálló technológia jóvoltából a fólia alatt nem keletkezik légbuborék, így gyakorlatilag láthatatlan védelmet kínál. A Tempered Glass Protector 9H keménységű, vagyis háromszor erősebb, mint a hagyományos védőréteg. A te Sony Xperiádat is megvédi az éles tárgyaktól, például a késtől vagy kulcstól.

Egyszerűen alkalmazható

A védőfólia teljes felülete kemény üvegből készült. A hátsó oldalát  rendkívül tapadós szilikon fedi az egyszerű felragasztás érdekében. Így nem mrad légüres tér a védőréteg és a kijező között. Mindent, ami szükséges az alkalmazásához, megtalálsz a csomagban.

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Sony
Telefon modell Xperia L1

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  TG010p1
Termékszám:  TGP-SXL-03
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20