Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Tempered Glass Protector 0.3mm Sony Xperia Z5

4,5 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Tempered Glass Protector 0.3mm Sony Xperia Z5

Tok nélkül hordja a telefonját? Biztos szeretne lenni benne, hogy kijelzője nem karcolódik meg, viszont továbbra sem szeretne tokot használni? A Tempered Glass Protector megoldja ezt a problémát.

A 0,3 mm vastag átlátszó és rugalmas védőüveg megvédi kijelzőjét a karcolásoktól, elnyeli az ütéseket, és megakadályozza a nemkívánatos ujjlenyomatok kialakulását a képernyő felületén.

Fő előnyei

  • 9H-s keménység
  • Edzett üveg
  • Nem korlátozza az érintőképernyő érzékenységét
  • Nem hagy buborékokat
  • Pontosan a mobiltelefon alakját követi

le

Tempered Glass Protector

 

Nagyon kemény és strapabíró

Az egyedülálló technológiának köszönhetően a védőüveg nem hagy buborékokat, tehát valójában láthatatlan. A Tempered Glass Protector 9H keménységű, ami azt jelenti, hogy háromszor erősebb, mint egy hagyományos fólia. Még az éles tárgyakkal, például késsel vagy kulcsokkal szemben is megvédi telefonját.

le

Mohsova stupnice tvrdosti

 

Egyszerű felhelyezés

A fólia teljes felülete edzett üvegből készült. A hátoldala extrém mértékben tapadós szilikon réteggel van bevonva az egyszerű felhelyezéshez. A felhelyezés után a fólia és a képernyő között egy cseppnyi rés sem marad. A csomagban minden szükséges eszközt megtalál a védőüveg alkalmazásához.

 

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka Sony
Telefon modell Xperia Z5

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,3 mm
Keménység 9H
Kód:  TG010g
Termékszám:  TGP-XZ5-03-RB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15