Oldal frissítése

Temperált üvegvédő 0.2mm a Samsung Galaxy S3 Ultraslim Edition számára

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Temperált üvegvédő 0.2mm a Samsung Galaxy S3 Ultraslim Edition számára

És az eszköz   kezét a képzeletbeli védő ultra-vékony védőréteget kiadás ultra-vékony kialakítás, kiváló tulajdonságokkal.0,2 mm-es filmeket gyártó edzett üveg Protector elegáns, egyszerű és nagyon hatékony, így a képernyőn a készüléken, akkor nem kell többé aggódnia.

Védi az érzékeny kijelzőt a karcolásoktól, könnyű felvenni a sokk, és megakadályozza a nem kívánatos és csúnya ujjlenyomatok. A teljes felületen a film edzett üvegből, mégis tökéletesen átlátszó.A hátsó borítja vastag rendkívül tapadós szilikon az egyszerű telepítés. Rögzítése után a fóliát, és a képernyő bal nem a legkisebb különbség, ezért megjelenítéséhez érzékenység marad pontosan ugyanaz.

Az egyedülálló technológia nem hagy buborékokat és te be egy megbízható védelmezője a képernyő nem is veszik észre. Edzett üveg Protector értékeljük 9H keménységű, ami azt jelenti, hogy három-szor erősebb, mint a hagyományos film. Még éles tárgyakat, például kést vagy gombok rajta nem hagy semmilyen nyomot.
 

A fő előnye a film:

  • 9H keménységű
  • edzett üveg
  • A vastagsága mindössze 0,2 mm-es-es
  • Nagy érzékenységű érintőképernyő
  • Nem hagy buborékok
  • lekerekített élekkel


Műszaki adatok:

Úgy tervezték, hogy:
Samsung Galaxy S3 ultravékony Edition

vastagság:
0,2 mm-es

Paraméterek

Telefon márka/model

Telefonmárka SAMSUNG
Telefon modell Galaxy S3

Csomag tartalma

Csomag tartalma Törlőkendő

Jellemzők és kialakítás

Üvegvastagság 0,2 mm
Keménység 9H
Kód:  TG005k1
Termékszám:  TGP-SG3-02-RB

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15