Oldal frissítése

Edimax IC-7112W IP kamera

4,3 9 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Edimax IC-7112W IP kamera


Nyomon követés távolról

A Plug-n-View lehetővé teszi néhány egyszerű lépésben, hogy könnyedén csatlakoztasd a fényképezőgépet a felhőre és máris streamelheted a képeket közvetlenül okostelefonodról, tabletedről vagy laptopodról. Csak töltsd le az iOS vagy Android alkalmazást.

Edimax IC-7112W

Edimax IC-7112W

Éjszakai mód

A beépített fényérzékelő és infravörös diódáknak köszönhetően, a fényképezőgép látószögének megvilágításával az IC-7112W tiszta és feltűnő képet kap. A beépített mechanikus ICR szűrő blokkolja az infravörös sugárzást, így a kép megőrzi természetes színeit.


Mozgatható fej

Az IC-7112W elektromosan működtetett fejjel rendelkezik, amely lehetővé teszi a ± 355 ° vízszintes és a ± 120 ° függőleges elfordulást. Távolról irányíthatod a mozgását böngésződön vagy okostelefonodon keresztül.

Edimax IC-7112W

Edimax IC-7112W

Mozgásérzékelés számos területen

Az IC-7112W támogatja a mozgásérzékelést több területen. A többdomaines megfigyelés lehetővé teszi, hogy hatékonyan felügyeld otthonod vagy irodájád. Miután mozgást észlelt egy területen, a kamera az eseményrekordot a microSD / SDHC kártyára írja, vagy elmenti az FTP-re, vagy elküldi e-mailben.


Értesítések

A push értesítéseket mozgás vagy hangérzékelés után küldi el, miközben a kamera feltölti a videót FTP szerverre, e-mailre vagy microSD / SDHC kártyára. Csatlakoztatási hiba esetén a felvevő kamera újból csatlakoztatva tárolja és elküldi.

Edimax IC-7112W

Edimax IC-7112W

Kiváló képminőség

Az IC-7113W 2 mm-es objektívvel rendelkezik, amellyel 78°-os látószögű képeket készíthet. Ezenkívül 1Mpx CMOS érzékelőt is kínál, így a fényképezőgép 720p felbontást képes megjeleníteni 30 képkocka / másodpercenként.


Legfontosabb jellemzői

  • HD 720p képek 
  • Távoli felügyelet böngésző vagy a mobil eszközön
  • Mozgásérzékelés automatikus indítással
  • Éjszakai mód infravörös LED-ekkel és fényérzékelővel
  • Bővíthető microSD kártya

Paraméterek

Méret

Szélesség 112 mm
Magasság 116 mm
Mélység 128 mm

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS
Tápellátás Jack

Videó

Maximális felbontás 1280 × 720 px
Videó kompresszió MJPEG, H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, WiFi
SD kártya max. méret 32 GB

Méretek

Szélesség 112 mm
Magasság 116 mm
Mélység 128 mm
Kód:  NF311g6
Termékszám:  IC-7112W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20