Oldal frissítése

Edimax IC-5150W

Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Edimax IC-5150W


Panorámakép - 180 ° -os látószög

A kamera 180 °-os széles látószöggel van felszerelve. Ezzel a panorámaképpel olyan látószögre tehet szert, amit egyébként csak több hagyományos kamera segítségével kaphatna meg. A "halszem" optikával rendelkező kamerával ugyanazt a területet figyelheti meg, amit a hagyományos kamera csak 2 vagy 4 lencsével lenne képes figyelemmel tartani. 

 Edimax IC-5150W


 Edimax IC-5150W

Kiváló képminőség, Full HD

Az IC-5150W egy 2,0 mm-es objektívvel van ellátva, amely lehetővé teszi a 180 °-os látómezőt, míg a  2 megapixeles CMOS-érzékelő gondoskodik a Full HD 1080p-s felvételről, még 30 FPS esetén is.



Automatikus konvertálás

Az ún. 'dewarping' funkció átalakítja a felvett képet egy klasszikus formátumra, amely sokkal praktikusabb a felvett anyagok megtekintésénél.

 Edimax IC-5150W


 Edimax IC-5150W

Mozgás érzékelése számos területen

A kamera számos területen rendelkezik mozgás érzékeléssel. Amint mozgást érzékel a készülék, ráírja a mozgást tartalmazó felvétel anyagát a microSD / SDHC kártyára vagy elküldi azt e-mailben vagy FTP szerverre.



Hangfelismerés

Az IC-5150W  kamera képes a hang érzékelésére is, ami hasonlóan működik, mint a mozgásérzékelés. Hang érzékelése esetén (például ablaküveg betörése, ajtó betörése vagy gyereksírás) a kamera ráírja az eset felvételét a microSD / SDHC kártyára, vagy elküldi e-mailben vagy FTP szerverre.

 Edimax IC-5150W


 Edimax IC-5150W

Push-értesítések

A kamera ún. push-értesítéseket is küld hang vagy mozgás érzékelése esetén, egy időben a rögzített felvétel e-mail címre vagy FTP szerverre való elküldésével és a felvétel microSD / SDHC kártyára való másolásával. Ha a kamera éppen akkor nem rendelkezik hálózati hozzáféréssel, a felvétel akkor kerül kiküldésre, ha a kapcsolat helyreállt.


Legfontosabb jellemzői

  • Képek rögzítése HD 720p minőségben
  • Távoli megfigyelés böngészőn vagy mobil eszközön keresztül
  • Mozgásérzékelés automatikus indítása
  • Bővíthető microSD kártyával

Paraméterek

Méret

Szélesség 40 mm
Magasság 95 mm
Mélység 30 mm

Kapcsolódás

Támogatott OS Android, iOS

Videó

Maximális felbontás 1920 × 1080 px
Videó kompresszió MJPEG, H.264

Bemeneti és kimeneti nyílások

Interfész RJ-45 LAN, MicroSD/SDHC slot, WiFi
SD kártya max. méret 64 GB

Méretek

Szélesség 40 mm
Magasság 95 mm
Mélység 30 mm
Kód:  NF309k1
Termékszám:  IC-5150W
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20