Oldal frissítése

Edimax Gemini RE11S WiFi lefedettségnövelő

4,0 1 értékelés
36 490 Ft

Edimax Gemini RE11S WiFi lefedettségnövelő

Tökéletes lefedettség a háztartásban WiFi jelzéssel

Tökéletes WiFi lefedettség a háztartásodban

Az Edimax Gemini RE11S WiFi lefedettségnövelő  lehetővé teszi a vezeték nélküli WiFi hálózat elérésének kiterjesztését, valamint a meglévő átviteli sebesség növelését a meglévő router lecserélése nélkül. Az elv egyszerű, az eszköz csatlakozik a meglévő WiFi hálózathoz, és még a távoli helyeken is javítja jelerősséget. Mindez egyszerűen beállítható, bonyolult telepítés nélkül.


Nagyobb hatótávolság és sebesség

Ha az Edimax WiFi lefedettségnövelő csatlakozik az 2.4GHz routerhez, 5GHz 11ac szabványos jelet biztosít, 867Mbps átviteli sebességgel. Mivel ezen a sávon nincs nagy forgalom, így szinte teljesen kimaradás és lassulás nélküli a kapcsolat.


Egyszerű telepítés

Az iQ beállítással a készülék indításának folyamata a lehető legegyszerűbb módon végezhető el. A program észleli a környéken rendelkezésre álló WiFi hálózatokat, és másodpercek alatt segít a csatlakozásban. A LED-ek jelzik a jelerősséget és segítenek megtalálni a WiFi lefedettségnövelő legjobb elhelyezését a kiváló lefedettség érdekében. 


Energiatakarékos mód

Használd a kapcsolót a normál és gazdaságos üzemmód kiválasztásához. Ha kisebb lefedettségre van szükséged, akkor a "zöld" üzemmódra való váltás csökkenti a jeltartományt, így akár 75% energiamegtakarítást is eredményezhet.


Egyszerű adminisztráció

Az azonnali biztonságos kapcsolat érdekében a készülék WPS gombbal ellátott, amelyet egyszerre használható a routeren is. A hálózati adatok megadása felhasználóbarát adminisztratív felületen történik, amely elérhető egy internetes böngészőből.

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11a, 802.11b, 802.11g, 802.11n, 802.11ac
WiFi sávok 2,4 GHz, 5 GHz

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Extender
Használat Beltéri

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 1 200 Mb/s

Típus

Típus Dual-band

Biztonság

Titkosítás WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK

Antenna tulajdonságai

Antenna típusa Levehető

Méretek és tömeg

Mélység 4 cm
Súly 130 g
Szélesség 5,9 cm
Magasság 9,1 cm

Csomagolás tartalma

Csomagolás tartalma Ethernetkábel

Rendeltetés

Rendeltetés Extender

Csatlakozók

RJ-45 1 ×

Szín

Szín Fehér
Kód:  NE204f2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RE11S
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20