Oldal frissítése

Edimax EW-7611ULB

4,0 8 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Edimax EW-7611ULB

A WiFi adapterrel készüléked adatátviteli sebessége elérheti akár a 150 Mbps-t. A miniatűr adapteren Bluetooth 4.0 is található, amelynek köszönhetően olyan Bluetooth eszközök is csatlakoztathatók, mint a mobiltelefon, tablet, egér, billentyűzet, nyomtató és még sok más. A nano méretnek hála, az adapter nem fogja takarni a többi portot. Így nyugodtan hagyhatod a notebook vagy tablet csatlakozójában, még utazás közben is.

Legfontosabb jellemzők

  • Két adapter egy eszközben
  • Akár 150 Mbps WiFi sebesség
  • Gyors és gazdaságos Bluetooth 4.0
  • Kompakt és hordozható kialakítás
  • Könnyű konfigurálás

Modern vezeték nélküli technológia

Az intelligens teljesítmény vezérlő beállítja a WiFi intenzitását a távolságtól függően, így a kapcsolat mindig megbízható és gyors lesz, energiapazarlás nélkül. Amikor a vezeték nélküli átvitel nincs használatban, akkor az adapter jelentős mennyiségű energiát spórol meg. A Bluetooth 4.0 szintén energiatakarékos, annak ellenére, hogy 8-szor gyorsabb sebességet (akár 24 Mbps) kínál, mint elődei.

 

Paraméterek

Tulajdonságok

Funkció WPS
Kód:  NE758g1
Termékszám:  EW-7611ULB
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15