Oldal frissítése

Edimax EK-2U2CA

4,3 7 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Edimax EK-2U2CA

Ha két különböző operációs rendszerű számítógéppel rendelkezik, és egyetlen billentyűzet, egér, monitor használatával szeretné őket használni, akkor pontosan erre a digitális switchre van szüksége. Egy rendkívül kompakt eszközről van szó, melyet olyan felhasználók számára terveztek, akik korlátozott nagyságú térben szeretnének két számítógépet kezelni.
A switch-hez csatlakoztathat USB billentyűzetet, USB egeret, monitort, mikrofont és két hangszórót, melyeket a két számítógépen egyszerre használhat. A számítógépek közötti gyors váltás a Quick Switch gombbal, a testreszabott billentyűparancsokkal, vagy a KVM szoftverrel történik. Lehetőség van USB hubok, flash meghajtók és egyéb USB eszközök csatlakoztatására is. Az eszközöket a switch újraindítása nélkül választhatja le és csatlakoztathatja.


Az Edimax EK-2U2CA 2 pénzt és helyet takarít meg Önnek, melyeket további kiegészítőkre fordíthat. A switch külön töltés nélkül is üzemel, működéséhez nem szükséges illesztőprogram telepítése.

 

Paraméterek

Használat

Típus Elosztó/kapcsoló
Kód:  NK002a
Termékszám:  EK-2U2CA
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10