Oldal frissítése

Edimax BR-6428nS V4

4,4 5 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

Edimax BR-6428nS V4

Ez az Edimax Wifi router egy gyors, vezeték nélküli megoldás az otthoni WiFi hálózat kiépítéséhez, hiszen akár 300Mpbs adatátviteli sebességre is képes és nagy hatótávolságú lefedettséget nyújt. A széleskörű lehetőségeknek köszönhetően ezzel a routerrel hatékony hálózatot alakíthatsz ki akár otthon, akár a munkahelyeden, hiszen minden elvárásodnak megfelel majd. A telepítés rendkívül egyszerű az iQ telepítő varázslóval . Összességében, ebben a kategóriában az eszköz a legjobb ár-érték arányú eszközök közé tartozik.

Legfontosabb jellemzők

  • WiFi router speciális funkciókkal
  • 5 üzemmód (router, AP, extender, híd, WISP)
  • 2 antenna a kiváló lefedettség érdekében
  • Külön vendéghálózat
  • Egyszerű üzembe helyezés

Öt eszköz egyben

Ez az eszköz nem csak routerként működhet, hanem hozzáférési pontként vagy extenderként és emellett két további bővítési lehetőséget is nyújt. A router lehetővé teszi, hogy hídként vagy WISP hozzáférési pontként üzemeljen az otthonodban, vezetékes vagy vezeték nélküli állapotban. Csak válaszd ki az igényeidnek megfelelő üzemmódot, dőlj hátra és hagyd, hogy a varázsló mindent elintézzen, majd élvezd az Internet hozzáférést. A WPS (WiFi Protected Setup) gomb segítségével természetesen könnyedén állíthatod a hálózat beállításait.

Nagy hatótávolság, vendégeknek is

Az egy pár, nagy teljesítményű antennával jelentősen megnövelheted a hatótávolságot és a teljes vezeték nélküli lefedettséget, így hatékonyan képes szilárd akadályokon, például falakon is áthatolni. Többé nem kell aggódnod amiatt, hogy a vendégeid megtalálhatják a saját WiFi hálózatodon lévő, személyes adataidat, hiszen a router egy különleges vendéghálózatot hoz létre, a tiédtől teljesen elszigetelve.

Forradalmi iQoS

Az Edimax újratervezte a klasszikus QoS-t (Quality of Service), amelyet tapasztalt, iQoS felhasználóknak terveztek. Gyorsabb, egyszerűbb és hatékonyabb módon kezeli a sávszélességet és a prioritásokat. Használata egyszerűbb és kevésbé tapasztalt felhasználóknak is ajánlott. Az iQoS-el akadozás vagy megszakítás nélkül élvezheted a videó streaminget és a játékot.

Paraméterek

Standard & frekvencia

Szabványok 802.11b, 802.11g, 802.11n

Funkciók

Jellemzők Hozzáférési pont (Access point), Router, Extender, Kliens

Sebesség

WiFi átvitel sebessége 300 Mb/s

Típus

Típus Single-band

Biztonság

Titkosítás WPS, WEP 64bit, WEP 128bit, WPA-PSK, WPA2-PSK

Csatlakozók

LAN 4 ×
WAN

Antenna tulajdonságai

Interfész

Szolgáltatás minősége QoS (Quality of Service)
DHCP funkció DHCP Client List, DynDNS
SSID maximális száma 5 ×

Méretek és tömeg

Mélység 8,8 cm
Súly 140 g
Szélesség 14,5 cm
Magasság 2,4 cm

Csomagolás tartalma

Csomagolás tartalma Ethernetkábel
Kód:  NF049e4
Termékszám:  BR-6428nS V4
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15