Oldal frissítése

ECT-3 K Mix pet

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez
Gyártó oldala

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECT-3 K Mix pet

Az ECT-3 digitális hőmérő egy műanyag dobozban érkezik. A kisgyermekek igényeinek megfelelően  állatfigurával egészül ki az eszköz, mely szórakoztatóvá teszi a testhőmérséklet mérést. A mérési idő általában nem haladja meg a 60 másodpercet. Az utolsó mért értéket a memória eltárolja. Törésálló és nem tartalmaz veszélyes higanyt. Rugalmas nyakrészéből eredően használata nem okoz kellemetlenséget.


A mérések leteltét, illetve a maximális hőmérséklet elértét egy hang jelzi. Magas hőmérséklet esetén rövidebb, intenzívebb hangot jelez. Az eszköz kikapcsolása után a mért hőmérséklet további tíz percig megjelenik a kijelzőn.  1,5 V-os gombelemmel működik, amit a csomag magában foglal. A terméket az Országos Népegészségügyi Intézet (NPIH) tesztelte, mely egyértelműen egészséges eszközt garantál.

A hőmérő pandás, békás, kutyás és kacsás változatban vásárolható meg. Az elérhetőség készlettől függ, így egyes speciális változatok nem válaszhatók ki.


Műszaki adatok:
Gyermekek és felnőttek részére készült termék.
Típus:
Gyermek hőmérő
Kijelző:
LCD
Mérési tartomány:
32 ° C - 42 ° C-
Egyéb jellemzők:
A mérési idő általában 60 másodperc
Memória kimutatja utolsó mért értéket
Hangjelzés (többféle)
Könnyen olvasható kijelző
Áramellátás:
1.5V gombelem LR / SR-41
Méretek (H x Sz x H):
127 x 17 x 10 mm

Paraméterek

Típus

Típus Érintős

Speciális funkció

Különleges funkció Flexibilis vég
Kód:  EPL003c
Termékszám:  6943315700033
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05