Oldal frissítése

ECRU NEW YORK Body Building Fiber Mousse 200ml

Leárazás -23 %
9 590 Ft 12 490 Ft

ECRU NEW YORK Body Building Fiber Mousse 200ml

Ha tökéletesen elkészített és hibátlanul formázott frizurát biztosító készítményt keresel, örömet szerez neked ez a hajhab a remek ECRU NEW YORK márkától. Hozz létre egyedi frizurát, amely egész nap változatlan marad. A hajhabot könnyű alkalmazni, kellemes illatot hagy maga után, és enyhe fixálást nyújt neked. Összetételének és illatának köszönhetően főleg nőknek felel meg. Fényt ad a hajnak, és tökéletes és elegáns megjelenést hoz létre. A hajtömeget is segít növelni, és ezzel dúsabb és sűrűbb frizurát létrehozni. A csomagban található készítmény űrtartalma 200 ml. Élvezd a tökéletes megjelenést a profiknak készült hajhabbal a kitűnő ECRU NEW YORK márkától, és alkoss feledhetetlen frizurákat, amelyek tükrözik a stílusodat!

A remek ECRU NEW YORK Body Building Fiber Mousse 200ml hajhab meghatározó tulajdonságai

  • A kiváló ECRU NEW YORK hajhab nőknek hibátlan frizurát biztosít neked
  • Használata kényelmes
  • Nőknek
  • A kínálatban szereplő hajhab enyhe fixálást biztosít
  • Egész nap tökéletes állapotban tartja a frizurát
  • Ragyogást ad
  • A frizura sűrűbbnek és dúsabbnak fog tűnni
  • Erősebbé teszi a hajat
  • Professzionális kozmetikum megjelöléssel rendelkezik
  • A remek ECRU NEW YORK hajhab űrtartalma 200 ml

Könnyű és laza frizura tapadós érzés nélkül

Soha többé nem kell szenvedned az összetapadt és természetellenes hajtól. A minőségi ECRU NEW YORK hajhab rugalmasságot nyújt a hajnak, méghozzá megkeményedés vagy matt megjelenés nélkül. Segítségével javul a haj minősége és csökken a töredezés veszélye. A csúcskategóriás fixálásnak köszönhetően biztos lehetsz benne, hogy a frizurád egész nap remekül fog kinézni. A minőségi ECRU NEW YORK hajhab segít neked erőlködés nélkül tökéletes eredményt elérni.

A kitűnő ECRU NEW YORK hajhab a következőre készült:

minden hajtípusra

Összetétel

Víz/Aqua/Eau, Alcohol Denat., Propane, Glicerin, Butane, Isobutane, Laureth-4, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Phenoxyethanol, Polikvaternium-68, Polikvaternium-11, Quaternium-95, Hidroxietil-cetildimonium-foszfát, Potassium Sorbate, Sodium Benzoate, Butylene Glycol, Propanediol, Argania Spinosa Kernel Oil, PEG-90/M, Cirtrikus sav, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Fragrance (Parfum), Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzil-benzoát,, Hydroxycitronellal, Citronellol, Coumarin

Paraméterek

Típus

Termék típusa Hajformázó

Rendeltetés

Rendeltetés Női

Rögzítés szöge

Tartás Könnyed fixáló hatás

Hajvédelem

Hajvédelem típusa: Nem rendelkezik hajvédelemmel

Hatás

Hatás Dúsító hatás, Fényesítő hatás, Erősítő, Rögzítés

Haj típusa

Haj típusa Minden hajtípusra

Űrtartalom

Űrtartalom 200 ml

Specifikáció

Specifikáció Professzionális kozmetikum
Kód:  KSVL7954
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  669259005954

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15