Oldal frissítése

Ecovacs Deebot Pro930

222 390 Ft

Ecovacs Deebot Pro930

Nagyon hatékony tisztítása a háztartásnak

A felmosási funkcióval ellátott ECOVACS DEEBOT Pro930 robotporszívó praktikus asszisztensé válik a háztartásod mindennapi takarításában. A maximális hatékonyság érdekében a robot fejlett Smart Navi 3.0 felület felismerési képességgel van felszerelve. A DEEBOT automatikusan növeli a szívóteljesítményét, ha szőnyeghez ér, és gondoskodik a kemény padló mélytisztításáról porszívó és felmosási funkció kombinációjával.

Smart Navi 3.0 feltérképezési technológia

A DEEBOT Pro930 a Smart Navi 3.0 technológiát használja a helyiség feltérképezéséhez és az összegyűjtött adatok alapján a leghatékonyabb tisztítási útvonalat hozza létre. A fejlett funkciók széles választékával testre szabhatod az otthonod takarítását az igényeidnek megfelelően.

Szobatérképet generál

Szobatérképet generál

A robot porszívó először elkészíti a szoba vizuális térképét, majd megtervezi a leghatékonyabb tisztítási útirányt. A tisztítás során a DEEBOT folyamatosan figyeli a tisztítás helyét és állapotát a hogy a lehető legjobb eredményt érje el.

 
Plánování úklidu

Hatékony tisztítási tervezés

A hatékony tisztítási útvonaltervezéssel a DEEBOT Pro930 tökéletesen alkalmazkodik minden helyhez és biztosítja az alapos tisztítást anélkül, hogy egyetlen szennyezett területet hagyna maga után.

Virtuális határok

Virtuális határok

A virtuális behatároló funkció lehetővé teszi a robot porszívó mozgásának megakadályozását a helyiség bizonyos részein, ahol például fennáll a kábelek összegabalyodásának, a berendezések károsodásának veszélye stb.

Területtisztítási mód

Területtisztítási mód

A területtakarítás módban a lakásterület könnyen különféle szektorokra osztható, amelyekhez különböző takarítási prioritásokat állíthatsz be.

 

OZMO felmosó rendszer

A DEEBOT Pro930 elektronikusan vezérelt vízszivattyúval pumpálja a vizet egy nagy tartályból a felmosó csatlakozójába. A beépített érzékelők automatikusan aktiválják vagy leállítják a felmosórongy nedvesítését a biztonságos és mély tisztítás biztosítása érdekében.

Szőnyeg automatikus azonosítása

Amikor az intelligens érzékelők észlelik, hogy a robot átmehet egy szőnyegen, automatikusan növelik a szívóteljesítményt a mély tisztításhoz. Amikor a felmosó tisztító mód aktiválva van, a DEEBOT automatikusan elkerüli a szőnyeget.

Mindenféle szennyeződés tökéletes eltávolítása

A  DEEBOT OZMO Pro930 sokoldalú robotporszívó elbánik a földön lévő összes szennyeződéssel. Cserélhető szívófejjel és szelektív tisztítási módokkal a robot mindig a legmegfelelőbb módon, tökéletesen eltávolítja a hajat, a szennyeződéseket és a koszt a padlóról.

Výměnný sací vpust

Cserélhető szívófej

A szívónyílás  összegabalyodása nélkül eltávolítja a morzsákat és szennyeződéseket, beleértve a szőröket is, ami a különösen kedvelt funkciója a háziállatok  tulajdonosai számára. A főkefével nagyobb nyomást és mélyebb tisztítás érhető el, különösen a szőnyegeken.

3 režimy čištění

Szelektív tisztítási rendszerek

3 tisztítási mód közül választhatsz, hogy megbirkózz egy adott szennyeződéstípussal. Az automatikus üzemmód mellett van egy program a szőnyegek alapos tisztítására vagy az erősen szennyezett területek intenzív tisztítására (Spot mód).

Intelligens érzékelők, háromszintű szűrés és egyszerű kezelés

A beépített ütközésérzékelőknek köszönhetően a porszívó biztonságosan elkerülheti a helyiség akadályait vagy megakadályozhatja, hogy leessen a lépcsőn. Háromszintű szűréssel  elérhető  az apró porszemcsék, a atkák és az allergének eltávolítása, valamint nem hiányzik az egyszerű egygombos működtetés sem.

Mobil alkalmazásvezérlés

Miután párosítottad a porszívót az ECOVACS Home mobilalkalmazással, könnyen beállíthatod a tisztítási módot vagy az ütemezett tisztítás lehetőségét távolról. Az intelligens mobil eszköz képernyőjén ezután figyelemmel kísérheted az általános tisztítási folyamatot, beleértve a térképet is, vagy ellenőrizheted az akkumulátor töltöttségi szintjét vagy a fő- és oldalkefe aktuális állapotát.

 

Távirányítás

A mobil alkalmazás segítségével bárhonnan vezérelheted a robotod. Könnyen indítsd el a tisztítást előre, pl. munkádból így, hazaérve tiszta lakás várja a megérkezésed.

Tervezd meg előre a takarítást

A mobilalkalmazás ütemezési funkciót kínál, amely lehetővé teszi a rendszeres idő beállítását a DEEBOT számára otthonod tisztításához. Most már fontosabb dolgokra összpontosíthat, és biztos lehetsz benne, hogy otthonod mindig tökéletesen rendezett lesz.

Automatikus töltés

Ha a Li-ion akkumulátor lemerül, a robot porszívó automatikusan visszatér az újratöltő dokkhoz, ahol az akkumulátor automatikusan újratöltődik, hogy a DEEBOT tovább folytathassa a tisztítást, arról a pontról ahol azt abbahagyta.

Hangüzenetek

DEEBOT Pro930  valós idejű információkkal, a jelenlegi állapotáról vagy problémájáról informál hangüzenetek formájában.

Könnyen szállítható

A könnyű szállítás érdekében a robot porszívó vékony dönthető fogantyúval van felszerelve, amelyet különösen akkor fogsz megkedvelni, ha többemeletes házban használod.


Paraméterek

Rendeltetés

Tisztítás típusa Törlés

Specifikus jellemzők

Oldalkefék száma 2
Funkció Automata feltöltés, Ütközésérzékelő, Takarítás folytatása újratöltés esetén, Több helyiségbeni porszívózás, Lépcsőről való leesés elleni érzékelő, Takarítandó helyiség meghatározása, Padlófelszínhez való alkalmazkodás, Kábelek gubancolása elleni funkció, Szennyeződés felismerés, Időzíthető takarítás

Tulajdonságok

Vezérlés típusa Mobil alkalmazással
Kompatibilitás Wi-Fi
Tulajdonságok Távirányító, Haj rácsavarodással szembeni ellenállás

Felület típusa

Felület típusa Minden padlótípus, Linóleum, Fapadlók, Úszó padló

Tápellátás

Akkumulátor típusa Li-ion
Töltési idő 4 óra
Működési idő 110 perc

Porszívó típus

Felszereltség, tartozékok

Töltési módok Töltőállomás
Kefék Oldal, Forgó
További kiegészítők Virtuális fal

Szűrők

Szűrő típusa Mosható szűrő

Zaj

Zajszint 65 dB

Szín

Szín Fekete

Mobilalkalmazás(ok)

Mobilalkalmazás Igen

Zajszint

Zajszint 65 dB

Méret és súly

Magasság 10,2 cm
Szélesség 35,4 cm
Mélység 35,4 cm
Súly 7,6 kg
Kód:  ECOVR930
Jótállás: 12 hónap
Termékszám:  P930
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15