Oldal frissítése

EcoFlow RIVER 2

3,8 11 értékelés
79 690 Ft

EcoFlow RIVER 2

EcoFlow RIVER 2 töltőállomás

Szeretsz a szabadban kirándulni, kempingezni vagy olyan szabadtéri rendezvényeket szervezni, ahol áramforrásra van szükség? Akkor az EcoFlow RIVER 2 töltőállomás az ideális megoldás a számodra! Magas minőségű akkumulátora garantálja, hogy a 3000 töltési ciklus alatt megőrzi teljes kapacitását, amely után az eredeti érték 80%-ára csökken. Még akkor is, ha például minden nap használod az EcoFlow RIVER 2 töltőállomást, akár 10 évig is kitarthat. A legkorszerűbb akkumulátor-kezelő rendszer (BMS) folyamatosan méri a feszültséget, az áramot és a hőmérsékletet, hogy megvédje az akkumulátort és meghosszabbítsa az élettartamát. A töltőállomás 360 W-os AC kimenettel, napelemes bemenettel és 12 V-os autós aljzaton keresztül történő töltési lehetőséggel rendelkezik. Természetesen 3 USB port is rendelkezésre áll a különböző eszközök számára. Kapacitásának és töltöttségi állapotának nyomon követése érdekében az állomás egy LCD kijelzővel van felszerelve, de a Wi-Fi- vagy Bluetooth-kapcsolatnak köszönhetően a mobiltelefonodon is teljes rálátásod lesz.

Az EcoFlow RIVER 2 töltőállomás legfontosabb jellemzői

  • Ultragyors feltöltés 0-ról 100%-ra mindössze 60 perc alatt
  • Élettartam 3000+ teljes ciklus
  • Megbízható és biztonságos LFP akkumulátorok, még magas hőmérsékleten is
  • A négy töltési lehetőség maximális rugalmasságot biztosít: hálózatról, autós aljzatról, napelemmel vagy USB-C-n keresztül
  • A 300 W-os kimenet a fogyasztói elektronika 99%-át képes ellátni energiával
  • Az X-Boost üzemmód kapcsolási opció akár 600 W áramot biztosít az egyszerű készülékek számára
  • Mindössze 3,5 kg-os tömegének és ergonomikus fogantyújának köszönhetően ideális utazáshoz
  • Tartalék áramforrásként is szolgálhat a háztartás számára
  • Vezérlés az EcoFlow alkalmazás segítségével Wi-Fi-n vagy Bluetooth-on keresztül
EcoFlow RIVER 2 töltőállomás

Az EcoFlow RIVER 2 mindössze 60 perc alatt 0-ról 100%-ra töltődik fel

Az EcoFlow RIVER 2 töltőállomás gyorstöltést biztosít az X-Stream hálózatról. Töltöttségét 60 perc alatt 0-ról 100%-ra növelheted. Tehát csatlakoztatsd a töltőállomást a hálózathoz, és el is kezdhetsz csomagolni - kis idő után már készen is áll, hogy elinduljon veled a kalandra! Az EcoFlow RIVER 2 állomás összesen négyféleképpen tölthető, így a használata rendkívül kényelmes. Választhatsz klasszikus hálózati aljzatot, autós aljzatot, napelemeket vagy modern USB-C-t.

EcoFlow RIVER 2 töltőállomás

Energia minden eszköz számára

Tarts minden szükséges felszerelést mindig használatra készen! Az EcoFlow RIVER 2 töltőállomás állandó teljesítménye 300 W, így könnyedén feltöltheted az összes szükséges eszközt. Az EcoFlow RIVER 2 a laptopodat, a tabletedet, a TV-det és akár a turmixgépedet is ellátja energiával.

EcoFlow RIVER 2 töltőállomás

Az EcoFlow RIVER 2 könnyen hordozható

Bár az EcoFlow RIVER 2 töltőállomás bőséges teljesítményt nyújt, mindössze 3,5 kg-ot nyom. Ez a praktikus fogantyúval együtt tökéletesen hordozhatóvá teszi. Így mindig hű társad lesz a civilizáció határain túli kalandozásaid során.
EcoFlow RIVER 2 töltőállomás

Megbízható biztonsági mentés az EPS funkciónak köszönhetően

Ha az EcoFlow RIVER 2 állomás a hálózatra van kötve, és egy másik készüléket csatlakoztatsz hozzá, akkor szükség esetén EPS-ként is szolgálhat. A kapcsolási késleltetés körülbelül 30 ms. A töltőállomás ezen funkciójának használatához először ellenőrizni kell ezt a csatlakoztatott készülékkel.
EcoFlow RIVER 2 töltőállomás

Az EcoFlow állomás állapotának ellenőrzése mobiltelefonon keresztül

Csatlakoztasd az EcoFlow RIVER 2 töltőállomást a készülékedhez Bluetooth-on vagy Wi-Fi-n keresztül, és távolról ellenőrizheted annak állapotát, amikor csak akarod! Nyomon követheted például a töltés előrehaladását és a töltőállomás aktuális állapotát.

EcoFlow RIVER 2 töltőállomás

Paraméterek

Bemenetek & kimenetek

Bemenetek AC
Kimenetek 230 V-os aljzat, USB-A, USB-C, USB-C (PD)
230 V-os aljzatok száma 1 ×
USB portok száma 3 ×

Akkumulátor

Kapacitás 256 Wh
Típus LiFePO4

Töltés

Max. teljesítmény 600 W
Töltőteljesítmény hálózatból 360 W
Töltőteljesítmény napelemből 110 W
Töltési idő hálózatból 1 óra

Tulajdonságok

Tulajdonságok Töltés napelemmel, LCD kijelző
Csomag tartalma AC töltőkábel, DC töltőkábel (autóhoz), Használati útmutató

Méret

Magasság 22 cm
Szélesség 24,5 cm
Mélység 14,5 cm

Tömeg

Tömeg 3 500 g
Kód:  EF01D028
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  1ECOR620
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10