Oldal frissítése

EcoFlow Power Kits 100W Solar Panel - Flexible

5 4 értékelés
45 790 Ft

EcoFlow Power Kits 100W Solar Panel - Flexible

Kétdarabos EcoFlow 2×100 W rugalmas napelemes panel készlet

Az EcoFlow rugalmas napelem tökéletes választás mindazok számára, akik egy rendkívül hatékony és könnyű napelemet keresnek, amely tökéletesen alkalmazkodik a lakókocsi, pótkocsi vagy hajó tetejének görbületéhez. Ez a panel extrémen könnyű és rugalmas, és 258 fokig hajlítható, hogy illeszkedjen járműved egyedi formájához. A továbbfejlesztett üvegszálas és laminálási eljárásnak köszönhetően mind a 182 cella rendkívül tartós és kiváló teljesítményt nyújt.

EcoFlow Power Kits 100W napelem (rugalmas)

Az EcoFlow rugalmas napelem legfontosabb jellemzői

  • Napenergia-átalakítási arány akár 23%
  • Fantasztikus rugalmasság akár 258 fokig
  • Tökéletes autótetőkre, furgonokra vagy hajókra
  • A rugalmas EcoFlow napelem könnyen rögzíthető a fűzőlyukakkal vagy ragasztóval
  • Minimális súly a könnyű hordozhatóság érdekében
  • IP68 szabvány szerinti víz- és porállóság
  • A beépített bypass diódák megakadályozzák a túlmelegedést
EcoFlow Power Kits 100W napelem (rugalmas)

Az EcoFlow napelem kiváló hatékonysága

Az EcoFlow 100W-os rugalmas napelem kiváló, 23%-os hatékonysággal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy gyorsan feltöltheted akkumulátorrendszeredet vagy hordozható generátorodat. A panel integrált bypass diódái megakadályozzák a túlmelegedést és fenntartják a cellák teljesítményét még árnyékos környezetben is, míg a beépített MPPT algoritmus optimalizálja a napenergia bemeneti teljesítményét. A 100 W-os rugalmas napelem a napenergiát még a legnagyobb esőben is képes befogni.

EcoFlow Power Kits 100W napelem (rugalmas)

A napelemek kényelmes telepítése

Az EcoFlow 100W-os rugalmas napelem előre kifúrt hornyokkal rendelkezik az egyszerű felakasztáshoz vagy a felülethez való biztonságos rögzítéshez ragasztóval. A szabványos napelem csatlakozóval ez a rugalmas napelem akár meglévő 48 V-os töltőrendszerével vagy hordozható generátoroddal is használható. Mindezek a jellemzők teszik az EcoFlow 100W-os rugalmas napelemet kiváló választássá mindazok számára, akik megbízható és könnyű napelemet szeretnének, amely kiváló hatékonyságot és maximális alkalmazkodóképességet biztosít.

EcoFlow Power Kits 100W napelem (rugalmas)

Az EcoFlow napelemek nagyfokú tartóssággal rendelkeznek

Az EcoFlow napelemek rendkívül tartósak és minden időjárási körülmények között használhatók. A víz- és porállóságot ellenőrzött laboratóriumi körülmények között IP68 minősítéssel tesztelték. A 182 monokristályos szilíciumcella mindegyike üvegszálból készül fejlett laminálási eljárással.

EcoFlow napelem 2 x 100W merev napelemes panel kombináció

Paraméterek

Rendeltetés

Rendeltetés Töltőállomáshoz, Tetőhöz

Tulajdonságok

Panel típusa Monokristályos

Kimenetek

Kimenetek MC4

Méret & súly

Szélesség 612 mm
Magasság 1 055 mm
Mélység 25 mm
Tömeg 2,2 kg
Kód:  EF02S11
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  5006001002
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15