Oldal frissítése

ECODENTA multifunkcionális FOGKRÉM 7 féle gyógynövénnyel és Kalidentu kivonattal 100 ml

4,0 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECODENTA multifunkcionális FOGKRÉM 7 féle gyógynövénnyel és Kalidentu kivonattal 100 ml

Ez a multifunkcionális Ecodenta fogkrém teljekörű védelmet nyújt fogaink számára. Az Ecodenta márka ötvözi a régi korok természetes gyógymódjait a modern tudománnyal, így fejleszti a kiváló minőségű termékeit. Ez a fogkrém 7 féle gyógynövénykivonatot tartalmaz, védi a fogínyt és a fogainkat illetve a szájat.

 

Az Ecodenta multifunkcionális 7 féle gyógynövényt tartalmazó fogkrém legfontosabb jellemzői:

  • Védi a fogínyt
  • Az Ecodenta fogkrémek hatékonyan frissítik a szájat
  • Gondosan ápolja a fogakat és az ínyt
  • Mindent átfogó szájápolási termék
  • Segít a fogzománc regenerálódásában
  • Kalidentu kivonatot tartalmaz

Természetes anyagok az egészséges fogak védelme érdekében!

Ebben a fogkrémben nem találhatóak káros habképző anyagok, vegyszerek, azonban a növényi összetevőknek hála teljeskörű szájápolást nyújt. Aktív, 7 féle gyógynövényt tartalmazó hatóanyag - hársfavirág, zsurló, nyír, cickafark, rozmaring, zsálya és csalán - ezek segítik a száj egészségét, illetve a kalidentu kivonat a fogzománc újraépítésében és védelmében vesz részt.

A fogkrém összetevői:

Az Ecodent fogkrém teljes mértékben természetbarát és károsanyagmentes összetevőkből áll, az egészség védelmének elkötelezettjeként!

Összetevők:
Aqua * Glicerin * hidratált szilícium-dioxid * Kalcium hidroxiapatit * Kokoil-glutamát *, cellulóz mézga *, nátrium-pirofoszfát, ízt, a Betula alba (Birch) kivonat *, közönséges cickafark (Yarrow) kivonat *, Equisetum arvense (zsurló) kivonat *, Urtica dioica (csalán) kivonat *, Rosmarinus officinalis (rozmaring) kivonat *, Salvia officinalis (Sage) kivonat *, Tilia cordata (Linden) kivonat *, nátrium-benzoát, kálium-szorbát, fenoxietanol, etil-hexil, szacharin-nátrium, nátrium-fluorid CI 19140, CI 16255, CI 42090

 

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Rögzítő krém

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fogszuvasodás elleni védelem
Kód:  ZUB342
Termékszám:  4770001335314

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20