Oldal frissítése

ECODENTA frissítő és hidratáló fogkrém hialuronsavval és borsmenta olajjal 100 ml

5 2 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECODENTA frissítő és hidratáló fogkrém hialuronsavval és borsmenta olajjal 100 ml

A frissítő hatású, bio Ecodenta fogkrém alapos ellátást nyújt az egészséges szájüreg biztosítása érdekében. Az Ecodenta a hagyományos, természetes összetevőket és a legfrissebb tudományos eredményeket ötvözi az egyedülálló fogkrémek létrehozásáért, melyek mindenki számára alkalmasak. Ez a fogkrém hidratáló hatású, és alaposan védi a szájüreget a különféle típusú irritációktól. Természetesen óvatosan eltávolítja a dentális plakkot, és mentaolaj tartalmának köszönhetően a tisztaság és a frissesség érzetét hagyja maga után.

 

Az ECODENTA frissítő és hidratáló fogkrém főbb jellemzői

  • eltávolítja a dentális plakkot
  • hidratálja a szájüreget
  • nagy mennyiségben tartalmaz természetes anyagokat
  • frissíti a szájat
  • megakadályozza az irritációt
  • az Ecodenta fogkrém teljes körű ellátást nyújt
  • visszaállítja a fogzománc egészséges állapotát
  • hialuronsavat és Kalidentet tartalmaz

Természetes anyagokkal az egészséges fogakért

Ebben a fogkrémben nem talál semmilyen káros maró vagy habzó összetevőt; épp ellenkezőleg, magas minőségű, természetes, bio összetevőket tartalmaz, amelyek a legkiválóbb gondoskodást nyújtják. A fogkrém egyik hatóanyaga a hialuronsav, amely erős hidratáló tulajdonságokka bír, míg a borsmentaolaj a frissítő hatású, a Kalident®  pedig helyreállítja a fogzománcot a kis repedések és karcolások feltöltésével.

A fogkrém összetétele

Az Ecodenta fogkrémek majdnem száz százalékban természetes anyagokat tartalmaznak, ezért ez a lehető legegészségesebb választás.

Összetevők:
Aqua*, Hydrated silica*, Glycerin*, Sorbitol*, Calcium Hydroxyapatite*, Sodium Cocoyl Glutamate*, Aroma (Limonene), Titanium Dioxide, Xanthan Gum*, Hydrolyzed Hyaluronic Acid*, Cellulose Gum*, Sodium Fluoride, Sodium Saccharin, Mentha Arvensis (Mint) Oil*, Sodium Benzoate*, Potassium Sorbate*, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin

* 97% -ban természetes eredetű összetevők

Paraméterek

Fogkrém típusa

Fogkrém típusa Univerzális

Tulajdonságok

Tulajdonságok Fehérítés
Kód:  ZUB348
Termékszám:  4770001334706

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05