Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ECG ZV 115

4,4 23 értékelés
7 390 Ft

ECG ZV 115

A modern és praktikus ECG ZV 115 ZV hajvasalóval gyönyörű egyenes hajat varázsolhat magának. A készüléken különböző hőmérsékletet állíthat be. A különböző hajtípusok kíméletes kezelése érdekében 120-220 ° C között állíthatja be a kívánt hőmérsékletet. A hajvasaló pillanatok alatt használatra kész, és 30 perc után automatikusan kikapcsol.

A különleges kerámiabevonatos formázólapok rendkívül kíméletesek a hajjal. A 360 fokban forgatható kábelnek köszönhetően használata rendkívül kényelmes. Az elegáns fekete kivitel stílusos megjelenést kölcsönöz a készüléknek, beépített zár funkciójának köszönhetően pedig könnyen tárolható.
Műszaki adatok:

Teljesítmény:
40 W

Hőmérséklet-beállítás:
120 - 220 ° C között

Jellemzők:
Kerámiabevonatos formázólapok
Automatikus kikapcsolás 30 perc után.
Zár funkció
Forgatható kábelfoglalat

Színe:
Fekete

Paraméterek

Tulajdonságok

Tulajdonságok Biztonsági zár, Flexibilis kábel, Mozgó simítólapok
Max. hőmérséklet 220 °C
Min. hőmérséklet 120 °C
Teljesítmény 40 W
Bemelegedési idő 30 s

Funkciók

Kijelző Kijelző nélküli
Funkciók Gyors felfűtés, Hőmérséklet-szabályozás, Működést jelző fény, Automatikus kikapcsolás

Tápellátás

Tápegység típusa Hálózati

Egyéb

Kábel hosszúsága 1,8 m
Szín Fekete

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  EAT5291e2
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  341730404958
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15