Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ECG ZH 1321 B

4,8 4 értékelés
Szuper ár
5 490 Ft

ECG ZH 1321 B

Az ECG ZH 1321 B egy multifunkcionális újratölthető trimmelő, amely akár 20 vágási hosszúságot is kínál 0,5-10 mm között, így széleskörű felhasználást tesz lehetővé a vágáshoz, formázáshoz és borotválkozáshoz. A hossz könnyen beállítható a praktikus tárcsa segítségével, amely az ideális hosszúság beállításautánautomatikusan rögzül. A vezeték nélküli kialakításnak köszönhetően a trimmelő használata során nem korlátoz a kábel hossza, ráadásul bárhol használható. Használat után biztonságosan megtisztíthatod az EKG ZH 1321 B trimmelőt folyó víz alatt, amely rendkívül könnyű és gyors karbantartást tesz lehetővé.

Az ECG ZH 1321 B trimmelő legfőbb jellemzői

  • Éles rozsdamentes acél pengék
  • Az EKG ZH 1321 B 0,5-10 mm vágási hosszúságot tesz lehetővé
  • A trimmelő 35 perces üzemidőt nyújt egyetlen feltöltéssel
  • Összesen 20 vágási hossz beállítás
  • Könnyű kezelhetőség és egyszerű tisztítás

Minőségi penge lekerekített hegyekkel

Az ECG ZH 1321 B trimmelőt precíziósan megmunkált rozsdamentes pengékkel  látták el. A pengék lekerekített hegyekkel rendelkeznek, amelyek biztosítják a sima érintkezést a bőrrel, ezért rendkívül gyengédek. A trimmelő az egész testen használható, és gond nélkül képes kezelni az intim részeket is.

Az ergonomikus kialakítás biztos tapadást biztosít

Az ergonomikus kialakításnak köszönhetően az ECG ZH 1321 B szakállvágó nagyon könnyen kezelhető, és egyetlen feltöltéssel akár 30 percig is képes üzemelni. USB-kábel áll rendelkezésre a töltéshez, és a praktikus LED-jelzőnek köszönhetően tökéletes áttekintést nyújt a töltés pillanatnyi állapotáról.

ECG ZH 1321 B széles választékú kiegészítőkkel

Az ECG ZH 1321 B szakállvágó használatakor értékelni fogod gazdag kiegészítő-választékát. A csomag tisztító kefét, olajat, USB töltőkábelt és fésű kiegészítőt tartalmaz. Az alacsony 60 dB alatti zajszintnek köszönhetően a trimmelő nagyon csendes, így a nap folyamán bármikor használható.


Paraméterek

Rendeltetés

Felhasználási terület Bajuszra
Felhasználás módja Általános használat

Tulajdonságok

Kiegészítők száma 1
Pengék anyaga Rozsdamentes acél
Vágási beállítások száma 20
Tartozék típusa Bajuszra

Funkciók

Funkciók Hossz beállítása

Vágási hosszúság

Min. vágási hosszúság 0,5 mm
Max. vágási hosszúság 10 mm

Működés és tápellátás

Üzemidő 35 perc
Feltöltési idő 480 perc
Tápellátás Elektromos hálózat

Típus

Típus Férfi

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ECGZA837
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592131307698
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20