Oldal frissítése

ECG XMS 333 U fekete

3,8 4 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECG XMS 333 U fekete

Ez az ECG mikrorendszer tökéletes társd lesz az otthonodban. A lejátszási képességek széles skálája, az elegáns design, a falra szerelhetőség és a távirányító jelenléte praktikus segítséget nyújtanak a zenelejátszáshoz. Számos bemenettel és lejátszható formátummal rendelkezik és rádiót is hallgathatsz rajta. Mindezt minőségi hangszórók egészítik ki.

Főbb jellemzői

  • A lejátszási képességek széles skálája
  • Ébresztőóra két ébresztési idővel
  • Távirányító
  • Levehető állvány (falra szerelhető)
  • Elegáns design

Hangold be kedvenc állomásodat

Zeneszámokat tárolóeszközről vagy okostelefonról is lejátszhatsz az USB és AUX bemeneten keresztül. A digitális PLL FM tunernek köszönhetően a kedvenc rádióállomásaidat is hallgathatod, ráadásul akár 20 állomást is be tudsz programozni.

Széles lejátszási lehetőségek

Az állványra szerelt vertikális mikrorendszer CD lejátszóval is rendelkezik, amely támogatja a normál és újraírható lemezek lejátszását. Kompatibilisek az MP3 fájlokkal, így a zeneszámokat anélkül hallgathatod, hogy CDA formátumra kellene őket konvertálni.

Ébredj zenével

Az ECG XMS 1111 két ébresztőórával is rendelkezik. A távvezérlővel kényelmesen vezérelhető, és biztosan jól jön majd a leszerelhető állvány, amely lehetővé teszi, hogy a mikrorendszert a falra szerelhesd.

Paraméterek

Rádió

Tuner típusa FM
Előbeállítások száma 20 ×

Alapvető paraméterek

Teljesítmény 10 W

Méret & súly

Lejátszó szélessége 340 mm
Lejátszó magassága 190 mm
Lejátszó mélysége 100 mm
Kód:  WE102e3
Termékszám:  XMS 333 U Black
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20