Oldal frissítése

ECG OR 1570

4,0 2 értékelés
27 490 Ft

ECG OR 1570

Minden otthonnak van egy hideg sarka, ahova a hagyományos radiátorok melege nem jut el. Erre a problémára nyújt megoldást a hordozható radiátor. Ilyen például az ECG OR 1570 hét bordájú elektromos olajradiátor, ami teljes mértékben hordozható köszönhetően a praktikus fogantyúnak és kereknek, így mozgatható, amikor szükséges. A radiátor egy fokozatmentesen állítható termosztáttal, LED világítással és egy kábeltartóval rendelkezik, ami megkönnyíti a 1.5 méteres kábel feltekerését, ha mozgatni szeretné az eszközt. Működése is rendkívül csendes, így a szobában vagy a hálószobában is használhatja.

Az ECG OR 1570 radiátor főbb jellemzői

  • Kerekek és kábeltartó - teljes mértékben hordozható
  • Folyamatosan állítható termosztát
  • Működést jelző LED lámpa
  • 3 fokozatú teljesítmény - 500, 1000, és 1500 W
  • Karbantartás-mentes működés - az olajat nem kell cserélni

Funkcionális és biztonságos

A radiátor három teljesítményre képes - 500, 1000 és 1500 W, és nagy hő felhalmozódását nyújt - kikapcsolás után is sokáig tartja a hőt. Az ECG OR 1570 radiátort ellátták egy dupla termikus biztosítékkal, a maximális biztonság érdekében. Ezért nem kell aggódnia, ha a radiátort bekapcsolt állapotban, felügyelet nélkül hagyja. 

Paraméterek

Fűtés típusa

Fűtőrendszer típusa Elektromos

Alkalmas

Alkalmas Lakásba, Házba

Anyag

Anyag Fém

Tulajdonságok

Elhelyezés Földre
Energiafelhasználás 1 500 W
Teljesítményszintek száma 3

Funkciók

Funkciók Termosztát

Szín

Szín Fehér

Méret

Magasság 54 cm
Szélesség 35 cm
Mélység 25 cm

Aljzat típusa

Ország Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia
Kód:  ECGRA001
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  8592131306486
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20