Oldal frissítése

ECG RK 2010 OT

4,5 27 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECG RK 2010 OT

Az ECG RK 2010 OT egy nagy, 2 liter térfogatú, kék háttérvilágítással rendelkező, rozsdamentes acél és fekete kombinációval készült vízforraló, mely megbízhatóan készíti el a vizet a kávéhoz, vagy a teához. A vízforraló 360°- ban elforgatható alappal rendelkezik. Természetesen tartozik hozzá egy kivehető és mosható szűrő is, ami megakadályozza a vízkő kifolyását a tartályból. Az ezen vízforralóban felforralt víz tehát minden szennyeződéstől mentes lesz.

A vízforraló rendelkezik túlmelegedés elleni védelemmel, arra az esetre, ha be lenne kapcsolva víz nélkül, valamint csúszás mentes lábakkal, hogy kezelése a lehető legbiztonságosabb legyen. A hosszú élettartamról ráadásul OTTER középcsatlakozó gondoskodik. Megbízható vízforraló, elegáns design, így díszíti konyháját vagy irodáját.

 

Méretek:

  • szélesség: 21,3 cm
  • magasság: 23,4 cm
  • mélység: 16.4 cm

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 2 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp
Funkciók Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 000 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Fekete
Kód:  EAN1237q
Termékszám:  341110904958
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB20