Oldal frissítése

ECG RK 1795 ST Coffee

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECG RK 1795 ST Coffee

Olyan vízforralót keres, amely nem csak hasznos, hanem sajátos funkciókkal rendelkezik? Az ECG márkaterméke a részletekben gazdag megjelenésével és a matt krémes, frissen elkészült kávé színével varázsolja el Önt. Nyugtató hatással lesz Önre, ha ránéz a készülékre, így a megérdemelt pihenésre igazi ráhangolódássá válik a készülék használata. A rozsdamentes acél kivitel ellenálló, és a minőségi STRIX csatlakozó gondoskodik a készülék hosszan tartó élettartamáról. Az 1,7 literes komfortos űrtartalom magas teljesíményével biztosítja, hogy a látogatóba érkező vendégek otthonában se várakozzanak túl hosszan a forró italok elkészülésére.

Legfontosabb jellemzők

  • A nagy térfogatú edény: 1,7 l
  • Kiváló minőségű rozsdamentes acél
  • Nagy teljesítmény: 1850-2100 W
  • Kivehető vízkőszűrő
  • Stílusos design kávé színben

Kifinomult részletek

A készülék elegáns formája minden egyes konyhába illik, ugyanis a különlegesen megtervezett fogantyúnak hála örömmel helyezi ki azt a konyhapultra. Továbbá hozzájárul a vízforraló kávés színe, és visszafogott kék színű fényjelzőivel lakályossá teszi az Ön konyháját.

A szépség nem minden

A vízforraló magas teljesítményen dolgozik, ennek köszönhetően kávéja gyorsan elkészül. Azért, hogy ez az erő ne forduljon Ön ellen, a vízforraló számos biztonsági berendezéssel van ellátva. Természetesen a melegítőtest el van rejtve, továbbá a készülék túlmelegedésgátló funkcióval is rendelkezik. Ezért nem kell tartania attól, hogy véletlenül bekapcsolja a készüléket, amikor nem öntött bele folyadékot.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, Forgótalp, Rejtett spirál
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Víz nélküli működés elleni védelem, Túlmelegedés elleni védelem, Működésjelző lámpa
Energiafelhasználás 2 100 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Barna
Kód:  EAN1237x
Termékszám:  341112364958
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB05