Oldal frissítése

A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ECG RK 1785 Colore

4,6 48 értékelés
16 790 Ft

ECG RK 1785 Colore

Manapság a vízforraló minden háztartás nélkülözhetetlen része. A praktikus ECG vízforraló 1,7 l térfogatot és egyszerű vezérlést kínál. Előállításához minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox). Nemcsak ízléses kialakításával vonzza a szemet, hanem tisztítása és karbantartása is egyszerű, nem tartalmaz olyan anyagokat, amelyek káros hatást gyakorolnak az egészségre, és nem visz át semmilyen nem kívánt szagot vagy ízt, még gyakori használat esetén sem. A rozsdamentes kivitel az elegancia és a praktikusság ideális kombinációja, és minden konyha fényét tovább növeli. A stílusos ECG gyorsforraló energiafelhasználása 2000 W. A hatékony kivehető szűrő felfogja a szennyeződéseket vagy az esetleges vízkőlerakódást, amikor a vizet a csészébe öntöd. Az ízléses és megbízható ECG vízforraló számtalan előnyös funkciót és tulajdonságot kínál.

Vízforraló ECG RK 1785 Colore Képernyő
Vízforraló ECG RK 1785 Colore Jellemzők/technológia

A dizájnos ECG RK 1785 Colore vízforraló kulcs jellemzői

  • Az előnyös ECG vízforraló egyszerű használatot és hatékony működést kínál
  • Befogadóképessége: 1,7 l
  • Előállításában minőségi anyagokat alkalmaztak, mint például rozsdamentes acél (inox)
  • A megbízható ECG vízforraló teljesítménye 2000 W
  • Felszerelésének része a praktikus kivehető szűrő
  • Klasszikus kialakítás
  • A praktikus forgótalpnak és a kábeltároló rekesznek köszönhetően a vízforraló használata gyors és kényelmes
  • A fűtőspirál a vízforraló kanna fenekébe van rejtve
  • Praktikus funkciói közé tartozik a hőmérséklet szabályozás
  • A vízszintjelzőnek köszönhetően mindig jól látható a vízforralóban lévő víz mennyisége
  • Az elektromos vízforraló a beállított hőmérsékletet bizonyos ideig a melegítés után is tartja
  • A készülék működését ízléses LED világítás jelzi

Egy valóban biztonságos vízforraló

A vízforraló természetesen nem nélkülözi az olyan biztonsági funkciókat, mint például hőbiztosíték, automatikus kikapcsolás a vízforraló eltávolításakor forralás közben, a forráspont elérésekor. A fűtőtekercs a vízforraló feneke alatt rejtőzik, ezért nem fenyegeti a vízkőlerakódás veszélye.

Vízforraló ECG RK 1785 Colore Oldalnézet
Vízforraló ECG RK 1785 Colore Hátoldal

Garantált megbízhatóság és hosszú élettartam vízforraló

Ezen ECG vízforraló nemcsak a gyártásánál alkalmazott anyagok minőségével emelkedik ki, hanem főként a forgótalppal és kábeltároló rekesszel, amelyek a készülék praktikusságát növelik. A vízforraló talpra helyezése bármilyen irányból megoldható. Praktikus funkciója a hőmérséklet szabályozás, így nem jelenthet gondot a kávé, tea, kakaó vagy forró csoki készítése. A vízszintjelző pontos információt nyújt a vízforralóban található víz mennyiségéről. Ha esetleg másba fogsz és elfeledkezel a felforralt vízről, nem kell újra felmelegítened. A vízforraló a beállított hőmérsékletet a víz felmelegítése után is megtartja. A forralás kezdetekor LED világítás lép életbe, amely mutatja, hogy az elektromos vízforraló üzemben van.

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1,7 l
Tulajdonságok Szűrő, LED világítás, Forgótalp, Rejtett spirál, Kábeltartó rekesz
Funkciók Automatikus kikapcsolás, Hőmérséklet megtartása, Túlmelegedés elleni védelem, Hőmérséklet szabályozás, Vízszint jelző, Működésjelző lámpa, Hőbiztosíték
Energiafelhasználás 2 000 W
Szűrő típusa Kivehető

Design

Design Klasszikus

Szín

Szín Rozsdamentes acél
Kód:  ECGRK547
Jótállás: 24 hónap
Termékszám:  RK 1785
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB15