Oldal frissítése

ECG RK 1045 ST

5 1 értékelés
Alternatívák megjelenítése
Kiegészítők a termékhez

Nincs megfelelő alternatíva?

Válassz teljes kínálatunkból

ECG RK 1045 ST

Az ECG RK 1045 ST vízforraló gyors, elegáns és megbízható segítője a konyhában. Az egyszerű, modern rozsdamentes acél design tökéletesen illik bármely konyhába. A hosszú élettartamot a kiváló minőségű anyagok és a tökéletes kidolgozás biztosítja. A vízforraló széles szájának köszönhetően a berendezést nagyon könnyű tisztítani. Továbbá, egy vízkőszűrő is segíti a tisztán tartást.

A vízforralónak egy kettős biztonsági rendszere is van- a vízforraló automatikusan kikapcsol túlmelegedés esetén, vagy víz nélkül bekapcsoláskor. Az űrtartalma 1 liter, egy stílusos LED lámpás bekapcsológombbal rendelkezik. . A fedél nyitó gomb nagyon praktikus.

Műszaki adatok:

Űrtartalom:
1 l

Energiafelhasználás:
1800 W

Méretek:
14,2 × 19,9 × 20,9 cm

Súly:
0,74 kg

Paraméterek

Anyag

Anyag Rozsdamentes acél (inox)

Tulajdonságok

Űrtartalom 1 l
Energiafelhasználás 1 800 W
Szűrő típusa Kivehető

Szín

Szín Ezüst
Kód:  EAN1237t
Termékszám:  341111994958
Linkek: Gyártó honlapja:

Az Ön adatainak védelme fontos számunkra

Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.

További információ
Értem Részletes beállítások Elutasít mindent
P-DC1-WEB10